Úvod Výrobcovia Asus Novinky od ASUSu prídu už 30. mája: Pripravte sa na Zenfone 3!

Novinky od ASUSu prídu už 30. mája: Pripravte sa na Zenfone 3!

0

Každým rokom počas Computexu, ktorý sa koná v hlavnom meste Taiwanu, sme svedkami predstavenia niekoľko noviniek od Asus-u. Očakávame, že Asus aj na tohtoročnom veľtrhu, ktorý sa začína 31.mája a končí 4.júna, predstaví niekoľko Zen produktov.

Avšak deň predtým, 30. mája, si pre nás taiwanská spoločnosť pripravila tlačovku, kde by mala predstaviť ZenFone 3 sériu a spustiť tak „Zenvolúciu“. gsmarena_001

Asus túto konferenciu oznámil na svojej webstránke, kde nezabudol ani na odpočítavanie.

O dvoch Zenfone 3 smartfónov sme vás už pred mesiacom informovali a model Zenfone 3 Deluxe by mal byť prvý celokovový smartfón (žiadne plastové pásiky pre antény). Ale ak Asus svoju stratégiu nezmení, dočkáme sa pravdepodobne viac modelov pod označením „ZenFone 3“. Okrem smartfónov je v hre aj predstavenie ZenPad tabletov, ZenBook notebookov, nových ZenWatch alebo aj úplne nové ZenVR, keďže virtuálna realita je v dnešnej dobe veľmi horúci trh.

Podľa loga Intelu, ktoré sa nachádza na pozvánke, usudzujeme, že taiwanci predstavia hneď niekoľko zariadení, ktoré budú poháňať procesory pravé od americkej firmy.

Čo by ste chceli, aby Asus na svojej konferencii predstavil?