© Garmin
Skombinovať štýlové elegantné hodinky s funkciami pokročilého fitness trackera, jednoročnou výdržou na jedno nabitie a spravodlivou cenou sa zatiaľ nepodarilo azda nikomu. Teda až doteraz. Garmin predstavil nový kúsok do svojho portfólia, model Vivomove.

Garmin sa rozhodol vyrobiť inteligentné hodinky, či skôr fitness tracker, ktorý sa vybral cestou klasického analógového ciferníka, no s čipsetom pod kapotou pre sledovanie atribútov zdravia, pohybu a športu. Na analógovom ciferníku nájdete dva ukazovatele, ktoré vás informujú o vami nastavenom cieli pohybovej aktivity a druhý vás bude vyzývať na pohyb, ak váš zadok prehnane dlho sedí na jednom mieste.

Vďaka pridruženej aplikácii Garmin Connect Mobile budete mať prehľad o svojom spánku, prejdených krokoch, spálených kalóriách a iných fitness dátach, ktoré ocení každý aktívny jedinec. Spoločnosť tvrdí, že ich hodinky vydržia fungovať na batériu až jeden rok a odolajú aj vode do hĺbky 50-tich metrov. Dažďa a sprchy sa tak báť nemusíte. Základná „šport“ verzia hodiniek stojí 150 dolárov.

© Garmin
© Garmin

Vybrať si môžete z pár farebných prevedení a remienkov. Ak si priplatíte, za 299 dolárov môžete mať prémiový model z nehrdzavejúcej ocele a s koženým remienkom.

Hodinky Garmin Vivomove nájdete v oficiálnom e-shope výrobcu Garmin na –tejto adrese-.