Úvod Výrobcovia Motorola Uniknuté fotky Moto G4 a G4 Plus potvrdzujú snímač odtlačkov prstov

Uniknuté fotky Moto G4 a G4 Plus potvrdzujú snímač odtlačkov prstov

1

Internetom kolujú fotky 4.generácie smartfónu Lenovo Moto G. Okrem fotky zameranej na snímač odtlačkov prstov máme aj fotky prednej a zadnej strany.

Veľmi známy leaker Evan Blass na svojom Twitteri už dávnejšie zdieľal obrázok Moto G4 Plus, ktorý nám potvrdzuje prítomnosť snímača odtlačkov prstov pod displejom, tak ako to má napr. HTC 10 alebo Samsung Galaxy S7.

Tentokrát ale na Internet unikli kvalitnejšie snímky predného, aj zadného panelu Moto G.

gsmarena_001

Na tejto fotke najviac bije do očí štvorcový snímač odtlačkov prstov, no zatiaľ nevieme, či bude fungovať aj ako hardvérové tlačidlo. Vedľa neho sa nachádza jeden z mikrofónov.

gsmarena_002

Na zadnej strane si môžeme všimnúť vertikálne rozloženie kamerových komponentov. Hore sa pravdepodobne nachádza laserové zameriavanie, pod ním fotoaparát, ktorý dopĺňa LED blesk. Naľavo od fotoaparátu si našiel miesto ďalší mikrofón a pod vertikálnym dizajnovým pásikom sa zas nachádza logo Moto.

Čo sa týka samotných špecifikácií, užívateľ Twitteru Roland Quandt v tom má jasno. Moto G4 Plus by mal mať 5,5-palcový, 16 Mpx fotoaparát, 16 GB internú pamäť a cenovku 280 EUR. Moto G4 dostane taktiež 5,5-palcový displej s 13 Mpx fotoaparátom, 16 GB internou pamäťou a cenou 240 EUR. Obidve zariadenia budú v máji dostupné v čiernej a bielej farbe.

Tešíte sa na tieto lacné novinky od Lenova?