Úvod Výrobcovia Meizu Oficiálne predstavenie Meizu Pro 6 bolo ohlásené na 13. apríl

Oficiálne predstavenie Meizu Pro 6 bolo ohlásené na 13. apríl

1

Vyzerá to tak, že budúci týždeň bude rovnako ako tento plný smartfónových noviniek. Popri dlho očakávanému predstaveniu HTC 10 má byť o deň neskôr predstavený aj Meizu Pro 6.

Ak sa vám zdá, že čínsky výrobca chrlí každý týždeň jednu novinku, tak máte pravdu. Len pred pár dňami bol predstavený lacný tabletofón Meizu M3 Note.

meizu_predstavenie

Tentokrát výkonnejšia a drahšia novinka bude mať premiéru 13. apríla na konferencii v Pekingu. Táto pozvánka to potvrdzuje. Poznáme aj očakávané špecifikácie smartfónu. Prednú stranu bude vypĺňať 4,6-palcový Full HD displej. Výkon zariadenia bude určovať variant, ktorý si zakúpite. Rozdiel je len v takte a operačnej pamäti.

Obidva varianty budú mať pod kapotou 10-jadrový MediaTek Helio X25, prvá verzia bude o takte 2,0 GHz, druhá 2,5 GHz. Prvá verzia dostane 3 GB RAM, zatiaľ čo druhá 6 GB. O grafický výkon sa postará Mali-T880 GPU. Pri kúpe budú mať užívatelia aj možnosť výberu internej pamäte medzi 32 GB a 64 GB. Zadný fotoaparát dostal vysokých 20 Mpx s LED bleskom, zatiaľ čo selfie kamera 5 Mpx.

O bližších špecifikáciách tohto smartfónu vás budeme informovať 13.apríla.

Autor článku: Tony Paluš