Úvod Výrobcovia LG V LG zaradili spiatočku: Do LG G5, Stylus 2 a K8 sa...

V LG zaradili spiatočku: Do LG G5, Stylus 2 a K8 sa vracia tlačidlo prehľadu aplikácií

0

Rozhodnutie LG zbaviť sa tlačidla prehľadu nainštalovaných aplikácií, tzv. „App drawer,“ nebolo to najrozumnejšie. Fanúšikovia Android ich za to okamžite skritizovali. Neboli spokojní hlavne s tým, že na domovskej obrazovke mali kvôli prebytočnému množstvu ikoniek a zložiek príliš veľký neporiadok.

Spojte to aj s veľmi zvláštnou farebnou paletou LG, ktorá zahŕňa presýtené farby, ako aj odtiene šedej, ktorú by ste si ani nevšimli a na rukách máte problém. Buď si nainštalujete launcher tretej strany, alebo si to vytrpíte.

Vyzerá to tak, že v LG si tieto postrehy a sťažnosti veľmi dobre všimli a rozhodli sa konať. Pripravili tak aktualizáciu svojho LG Home 4.0, ktorá prináša spomínaný spúšťač aplikácií. Ako sa však k nemu dostanete? Nie všetky telefóny majú totiž aplikáciu, ktorá vám umožňuje aplikáciu aktualizovať predinštalovanú. Nebojte sa však, my pre vás máme .apk súbor, ktorý si môžete nainštalovať. Stiahnuť si ho môžete z tohto odkazu.

Čo hovoríte na reakciu LG? Je dosť nepochopiteľné, prečo sa najskôr rozhodli prehľad aplikácií vynechať, zároveň je však dobré, že ho stihli zapracovať relatívne rýchlo. Rozdiely v používateľskom rozhraní nájdete v screenshotoch nižšie.

lg-home-4.0-1
lg-home-4.0-2
lg-home-4.0-3
lg-home-4.0-4
lg-home-4.0-5