Úvod Dohady Honor V8: poznáme cenu a ďalšie špecifikácie

Honor V8: poznáme cenu a ďalšie špecifikácie

0
Pred pár dňami sme vás informovali o oficiálnom teaseri, ktorý prezradil, že Honor V8 (nástupca Honor 7) bude predstavený 10. mája. Dnes sme sa dozvedeli cenu a ďalšie špecifikácie.

Zatiaľ máme potvrdené, že na zadnej strane Honor V8 sa bude nachádzať systém 2 fotoaparátov rovnaký, aký majú aj vlajkové lode Huawei P9. Na Leica certifikáciu však môžeme zabudnúť.

s_3a2a738787514a7097bbdc9e930819db

Čo sa týka samotných špecifikácií, tak nové zdroje hovoria o tom, že kódové označenie smartfónu je „Knight“. Predný panel zahŕňa 5,5-palcový displej s FullHD rozlíšením. Výkon zariadenia bude ležať na pleciach procesoru HiSilicon Kirin 950 od Huawei, zatiaľ čo operačná pamäť sa vyšplhala na 4 GB. Predný fotoaparát na selfie dostal 8 Mpx, zadná dvojica fotoaparátov ostáva záhadou. Nechýba ani prítomnosť nového USB Type-C. Šťavu tomuto zariadeniu bude dodávať batéria s kapacitou 3000 mAh.

Šušká sa aj o verzii pre ženy s názvom Honor 8i, ktorý by mal mať otočný fotoaparát rovnako, ako ho mal aj Honor 7i z minulého roka. Ale toto stále patrí len do kategórie dohadov.

Cena za Honor V8 by sa mala pohybovať okolo $308, čo znamená, že vlajková loď Honoru sa zaradí medzi ostatné lacné a dostupné vlajkové lode od Xiaomi, Oppo alebo Meizu.

Všetko ale bude oficiálne potvrdené už 10. mája.

Tešíte sa na túto novinku s 2 fotoaparátmi?