Úvod Výrobcovia Huawei Huawei Honor 7i – šialený smartfón s otočným fotoaparátom

Huawei Honor 7i – šialený smartfón s otočným fotoaparátom

Huawei Honor7i - smartfón s 13 MPx otočným fotoaparátom.

3

Čínsky výrobca Huawei predstavil naozaj zaujímavý kúsok technológie. Ide o smartfón s názvom Honor7i. Toto zariadenie sa okrem iného pýši nevšedným otočným fotoaparátom.

Možno si ešte pamätáte na Oppo N1 – prvý smartfón s touto možnosťou. Huawei však otočný mechanizmus do zariadenia zakomponoval o niečo lepšie. Otáčate iba samotný foto-modul a nie celý horný okraj. To je celkom fajn.

Otočný fotoaparát najviac využijú selfie-maniaci, ktorí odteraz budú môcť robiť 13 Mpix selfíčka. Clona fotoaparátu je f/2.0, takže ani tu sa niet na čo sťažovať. Pochváliť treba aj ochranné sklíčko zo zafíru. Nemusíte sa teda obávať škrabancov na šošovke. Nakoniec, Huawei vyhlásil, že zaručuje dvojročnú trvanlivosť otočného mechanizmu a to aj v prípade, že ho použijete 132 krát každý deň.

Druhou jedinečnou vlastnosťou smartfónu je snímač odtlačkov prstov na strane telefónu.

Špecifikácie Huawei Honor 7i tiež nie sú najhoršie. 5,2-palcový full HD (1920 x 1080p) displej, procesor Snapdragon 615, 2/3 GB pamäte RAM, 16/32 GB úložného priestoru a 3 100 mAh batéria, to všetko spoločnosť ponúka iba za (v prepočte) 225 eur. Na našom trhu však zariadenie bude stáť o niečo viac.

Tak ako tak, pozrite si video a napíšte nám do komentárov, či si myslíte o novom otočnom fotoaparáte.

Huawei-Honor-7i (1)
Huawei-Honor-7i (2)
Huawei-Honor-7i (3)
Huawei-Honor-7i (4)
Huawei-Honor-7i (5)
Huawei-Honor-7i (6)
Huawei-Honor-7i (7)
Huawei-Honor-7i