Úvod Smartphony Aktualizácie Android 6.0 pre GALAXY S6 a S6 edge je tu! Samsung uvoľnil...

Android 6.0 pre GALAXY S6 a S6 edge je tu! Samsung uvoľnil globálnu aktualizáciu

26
Samsung Galaxy S6 edge
Deň, na ktorý čakal azda každý majiteľ ešte stále súčasnej vlajkovej lode, je konečne tu. Juhokórejský gigant oznámil, že dnes uvoľnil globálny aktualizačný balíček s operačným systémom Android 6.0 Marshmallow. Ďalšie kompatibilné modely prídu na rad behom nadchádzajúcich týždňov.

Bližšie informácie o aktualizácii pre ostatné Samsung zariadenia spoločnosť poskytne už v blízkej budúcnosti. Podľa webu SamMobile pôjde o separátne vyhlásenie, kde sa dozvieme ešte bližšie detaily, ako je čas príchodu.

Balíček pre Galaxy S6 a Galaxy S6 edge bude prichádzať v niekoľkých vlnách, takže na Slovensku či v Českej republike nemusí byť hneď teraz a ani v najbližších dňoch ešte stále dostupný. Pre majiteľov smartfónov od mobilných operátorov to samozrejme potrvá trošku dlhšie.

Aktualizácia operačného systému, ktorú ešte počas minulého týždňa avizoval poľský operátor T-Mobile, prinesie zopár menších vylepšení používateľského prostredia nadstavby TouchWiz, lepšiu stabilitu a výkon systému alebo niekoľko zaujímavých noviniek, kde nebude chýbať ani šetriaci režim Doze. Model Galaxy S6 edge a jeho zahnutý displej zase dostane vylepšenú funkcionalitu.