Úvod Zariadenia TOP darčeky na Valentína? Neprehliadnite tieto parádne tipy!

TOP darčeky na Valentína? Neprehliadnite tieto parádne tipy!

3

Valentín, čas zamilovaných je takmer tu! Ak svojho milovaného skutočne chcete prekvapiť niečím výnimočným, máme pre vás pár tipov. Nie je predsa nič lepšie, ako nečakaný darček, že? Spolu s obchodom Everbuying sme si pripravili parádne zľavy na najpopulárnejšie zariadenia a príslušenstvo, vďaka ktorým ušetríte až 75 % z pôvodnej sumy. Tak poďme na to.

Medzi najpopulárnejšie darčeky neustále patria smartfóny. Kto by predsa nechcel dostať nový mobil, hlavne vtedy, keď je ten starý nefunguje tak, ako by mal.

xiaomi-redmi-note-3-3
Xiaomi Redmi Note 3

Jedným z najlepších modelov, ktoré Everbuying zahrnul do valentínskej akcie je jednoznačne Xiaomi Redmi Note 3, nová, kovový smartfón s perfektným pomerom cena ku výkonu. Vďaka 5,5-palcovému displeju budete mať k dispozícii krásny zážitok z Androidu. O výkon sa zas postará procesor Helio X10 od MediaTeku a 3 GB operačnej pamäte RAM. Čerešnička na torte? Perfektný snímač odtlačkov prstov.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Redmi Note 3<<<

xiaomi-mi-4c-2
Xiaomi Mi 4c

Ak chcete siahnuť do vrecka kúsok hlbšie, odporučiť môžeme Xiaomi Mi 4c, model, ktorý nás v našej recenzii len a len nadchol. V prípade, ak sa váš partner najviac sťažuje na slabú výdrž telefónu odporúčame Ulefone Power, 5,0-palcový smartfón s 6 050 mAh batériou.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Xiaomi Mi 4c<<<

Neprehliadnite však ani nový Xiaomi Mi Band 1s so vstavaným meračom rýchlosti tepu či zaujímavý dron. Možností je skutočne veľa.

Everbuying to s darčekmi pre vašich milovaných myslí skutočne vážne. Aj preto si pripravil sekcie „For him“ a „For her,“ kde nájdete napríklad aj oblečenie.

>>>Otvoriť kompletnú valentísku ponuku<<<