Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Tento šikovný kryt dá vášmu GALAXY S6 a S6 edge hardvérovú QWERTY...

Tento šikovný kryt dá vášmu GALAXY S6 a S6 edge hardvérovú QWERTY klávesnicu

2
SlimType puzdro

Ak vlastníte minuloročnú vlajkovú loď juhokórejského giganta a s dotykovým displejom nie ste príliš blízki priatelia, existuje príslušenstvo, ktoré môže byť ako-takým riešením. Puzdro od nórskej spoločnosti One2Touch vám totiž za niekoľko desiatok dolárov výrazne spríjemní písanie, pretože obsahuje aj integrovanú QWERTY klávesnicu s NFC konektivitou.

Tá je zabudovaná vo vnútornej časti, takže je dostupná iba ak je puzdro otvorené. Nie je tam navyše žiadna opora, takže držanie bez položenia smartfónu na stôl alebo niečo pevné nebude žiadnou pohodlnou záležitosťou. Ide o príslušenstvo, ktoré je vo svojej kategórii prvé. Nič podobné momentálne na spotrebiteľskom trhu nenájdete, informuje web PhoneArena.

Povrch klávesnice SlimType tvorí textilný povrch a na jej korektné fungovanie musí byť v danom Android smartfóne (Samsung Galaxy S6 alebo S6 edge) nainštalovaná špeciálna aplikácia. Nechýbajú ani rýchle klávesové skratky, prostredníctvom ktorých sa behom chvíle dostanete do e-mailovej schránky, kalendára či kontaktov.

Kedy bude fyzická klávesnica v podobe ochranného puzdra k dispozícii, nie je bližšie známe. Rezervácie je možné podať priamo na oficiálnej web stránke výrobcu. SlimType vyjde zákazníkov počas limitovanej ponuky na 39 amerických dolárov. Vybrať si môžu z troch farebných prevedení – bielej, čiernej alebo červenej.

The-One2Touch-SlimType-cover-for-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge (2) The-One2Touch-SlimType-cover-for-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge (1) The-One2Touch-SlimType-cover-for-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge