Úvod Smartphony Aktualizácie LG G4 na Slovensku získava obrovskú aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow

LG G4 na Slovensku získava obrovskú aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow

7

Najnovšia verzia operačného systému od Google, Android 6.0 Marshmallow konečne zamierila aj na jedno z najlepších Android zariadení – LG G4. Tento smartfón začal Marshmallow získavať ešte v polovici októbra.

Tešiť sa vtedy mohli len poľskí používatelia. Juhokórejský gigant sa totiž rozhodol, že práve Poliakov využije ako testovacie ovečky. Skúšobná prevádzka Android 6.0 na LG G4 podľa všetkého prebehla bez závažnejších problémov, a tak je novinka dostupná pre čoraz väčší počet ľudí.

Podľa správ z Redditu, ako aj nášho redakčného emailu vieme, že aktualizácia sa prebojovala aj na kusy kupované na Slovensku. Aktualizáciu ohlásili aj majitelia LG G4 v Spojenom kráľovstve, Rumunsku, Maďarsku, Švajčiarsku, Portugalsku, Chorvátsku, Španielsku a Nemecku.

Aktualizácia je poriadne mastná. Sťahovať budete približne 1,55GB balíček. Nainštalovať si však musíte LG Bridge, softvér pre správu vášho smartfónu cez PC.

g4marshmallow
Pre LG G4 je dostupný veľký aktualizačný balíček

Android 6.0 prináša niekoľko zaujímavých vylepšení, ako napríklad režim Doze pre ešte lepšie zaobchádzanie s batériou a ďalšie. Podobná aktualizácia má byť už čoskoro dostupná aj pre majiteľov LG G2, G3 a G Flex 2.