Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Výsledok slepého FOTO testu: GALAXY S6 rozdrvil iPhone 6s, LG G4 bez...

Výsledok slepého FOTO testu: GALAXY S6 rozdrvil iPhone 6s, LG G4 bez šance

15
G4 vs. iPhone 6 vs. iPhone 6s vs. Galaxy S6

Výsledky slepého porovnania štyroch fotografií sú konečne tu a výsledok možno niekoho poriadne zaskočí. V objektívnom súboji si to rozdali štyri hi-end smartfóny, pričom hlasujúci dopredu nevedeli, o aký model ide.

Vo štvorici sa nachádzal LG G4, Samsung Galaxy S6, iPhone 6 aj iPhone 6s. Jednotlivé zábery, odfotografované z rovnakého uhla, boli označené písmenkami M, N, O a P. Najviac hlasov pritom získalo M (cez 320), hneď za ním nasledovalo O (193), potom P (76) a nakoniec N (10).

Víťazom sa teda stáva vlajková loď spoločnosti Samsung – Galaxy S6 (písmenko M), keďže dokázala poraziť aj len niekoľko týždňov starý iPhone 6s. Samozrejme, v teste sme zverejnili iba jeden záber, takže situácia mohla nabrať úplne iný rozmer, ak by ich tam bolo viac.

Niečo podobné máme možnosť vidieť priamo na webe PhoneArena, ktorý za slepým porovnávaním stojí. Tam zvíťazil iPhone pri troch a Galaxy iba pri dvoch fotografiách. Pri počte celkových hlasov ale nastala jednoznačná výmena víťazov (iPhone 6s – 4270, Galaxy S6 – 4529). Tak či tak, na takmer osem mesiacov starý smartfón ide naozaj o vynikajúci výkon, čo iba dokazuje, že Samsung patrí medzi absolútnu špičku.

Na treťom mieste sa umiestnil LG G4 a štvrtom, teda poslednom, minuloročný iPhone 6. Rovnaký výsledok je teda možné vidieť aj pri našom hlasovaní.

Za aké písmenko ste hlasovali?