Úvod Novinky Android Naučte sa vyvíjať aplikácie pre operačný systém Android iba za 20 eur

Naučte sa vyvíjať aplikácie pre operačný systém Android iba za 20 eur

Neprehliadnite kurz pre vývojárov Android aplikácií za naozaj neodolateľnú cenu.

0

Steve Jobs raz povedal, že každý by sa mal naučiť programovať, pretože vás to učí rozmýšľať. A nie len to. Programovanie vám otvorí i množstvo dverí v profesionálnom aj súkromnom živote.

Vytvorenie kvalitnej aplikácie býva často zdĺhavá a náročná cesta. Teraz sa však všetko zmení. Človek s menom Rob Percival vás to naučí za relatívne prijateľnú cenu. Pripravuje totiž kurz pre vývojárov. V tejto tzv. ‚online škole‘ sa postupne naučíte, ako programovať a zarábať na Android aplikáciách.

TIP Ako môže grafén zmeniť mobilný priemysel?

Tak veľký problém však vyžaduje dosť veľa zdrojov. Percival preto na komunitnom webe Kickstarter rozbehol kampaň, vrámci ktorej môžete získať prístup k celému kurzu za 23 dolárov (cca 20 eur). Po jej ukončení bude však stáť až 199 dolárov. Práve teraz tak máte jedinečnú šancu investovať do vlastného rozvoja a možno si aj zmeniť budúcnosť.

Kurz je primárne zameraný na Android M, nemusíte sa však báť, že budete limitovaný iba na jednu verziu. Postupne budete schopní programovať v Java a prejdete cez celý proces vytvárania, publikovania a zarábania na Android aplikáciách.

Mimochodom, Rob Percival nie je žiadny nováčik. Podobné kurzy už vytvoril pre web, iOS a Apple Watch.

Samozrejme, znalosť anglického jazyka je nutná. Kampaň pobeží ešte 29 dní, takže sa nemusíte rozhodnúť ihneď. Celý kurz trvá približne 25 hodín a zvládnete ho za šesť týždňov.