Google Inbox, klient pre správu elektronickej pošty vytvorený na základe známeho Gmail-u prešiel významnou aktualizáciou a o týchto novinkách sme sa dozvedeli na nedávnej konferencii Google I/O.

V prvom rade, službu Inbox už môže používať každý, pričom doteraz ste pre využívanie služby potrebovali pozvánku.

Tých bolo síce neúrekom, predsa len sa však nemusela dostať ku každému.

Tento inteligentný správca nám má za úlohu ušetriť čas a spraviť poriadok v elektronickej pošte užitočným triedením pošty, odporúčaniami, synchronizáciou dát s kalendárom a partnerskými aplikáciami či nástrojmi.

V rámci aktualizácie pribudla do služby možnosť vloženia pripomienok, ktoré budú synchronizované s aplikáciou Google Keep a keď napríklad obdržíte e-mail s radom povinností, ktoré máte vykonať, jednoducho si k nim priradíte pripomienky.

Ak ste pod pracovným tlakom alebo sa pomýlite, ľahko a môže stať, že e-mail, respektíve elektronickú poštu odošlete nesprávnemu adresátovi, čo môže byť vzhľadom na často citlivý obsah problém.

Inbox prichádza s funkciou vrátenia odoslaného mailu a konkrétne na to máte 10 sekúnd. Počas tejto doby pošta stále zostáva „u vás“ a ak ste zvolili nesprávneho adresáta, stačí kliknúť na tlačidlo, ktoré odoslanie zruší.

Pozrite si novinky na promo videách, navštívte stránku google.com/inbox a stiahnite si aplikáciu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.inbox“]