Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 vraj príde s 5″ displejom a nižšou cenou

Samsung Galaxy S6 vraj príde s 5″ displejom a nižšou cenou

10

Deň za dňom máme stále lepší obraz o tom, čo ponúkne Samsung Galaxy S6. Nadchádzajúca vlajková loď Samsungu bude určite obrovský hit a kúpia si ju desiatky miliónov ľudí. Firma momentálne stavila veľa na jednu kartu a pomocou S6 sa snaží dostať z recesie.

Nedávno dva kusy kvôli testovaniu a certifikácii vycestovali mimo Južnej Kórei. Z dokumentov sme sa dozvedeli, že smartfón možno ponúkne 5-palcový displej.

To je veľmi zaujímavé rozhodnutie. V dnešnej dobe je dosť nezvyčajné, že nová vlajková loď ponúkne menší displej, než tá z minulého roka. Ak teda nerátame LG G Flex 2. Displej samozrejme príde s QHD (2560 x 1440p) rozlíšením a vyrobený bude Super AMOLED technológiou.

Ďalšia zaujímavá správa, dovozná cena smartfónu je vraj len 405 dolárov. V obchodoch s najväčšou pravdepodobnosťou telefón nájdete za vyššiu cenu, no ak sú tieto informácie pravdivé, Galaxy S6 bude lacnejší, než minuloročná vlajková loď.

Výrobca puzdier Spigen nedávno zverejnil rendery štyroch jeho puzdier pre Galaxy S6. Podľa nich sa zdá, že zadný panel telefónu bude mať podobnú textúru, ako v prípade minuloročnej vlajkovej lode. Telefón však ponúkne, podobne ako Galaxy Alpha, hliníkový rámik. Rozmery smartfónu vraj sú 143.5 x 70.7 x 7.2mm, Galaxy S6 teda bude o čosi vyšší než minuloročný model, no zároveň aj užší a o milimeter tenší (rozmery Galaxy S5: 142 x 72.5 x 8.1mm).

Nová vlajková loď Samsungu príde s procesorom Exynos 7420, má ponúknuť 3 GB operačnej pamäte RAM a podľa všetkého aj 20 Mpix fotoaparát. Predstavená bude 1. marca na MWC 2015 v Barcelone. Spoločnosť už rozposlala pozvánky, o čom sme informovali len nedávno.

galaxy s6 displej