Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 To vážne? Táto konštrukcia má patriť Samsung Galaxy S6, vyzerá však akoby...

To vážne? Táto konštrukcia má patriť Samsung Galaxy S6, vyzerá však akoby bola z iPhone

14
Ide skutočne o časť Galaxy S6? (zdroj: nowhereelse.fr)

Vyzerá to tak, že Samsungu unikol ďalší detail z pripravovanej vlajkovej lode Galaxy S6. Tentokrát však nejde o žiadnu špeciálnu funkciu či technické špecifikácie, ale o kovovú časť z konštrukcie, ktorá sa niektorými podstatnými detailami mierne podobá na iPhone 6.

Fotky poskytol ostrieľanému francúzskemu webu nowhereelse.fr neznámy zdroj.

Ak máme nižšie možnosť vidieť skutočnú časť Samsung Galaxy S6, bude to po oficiálnom predstavení naozaj veľmi zaujímavé. Apple totiž príliš neobľubuje, keď niekto kopíruje jeho produkty, pričom v tomto prípade to platí aj trojnásobne. Dôkazom sú nedávne súdne ťahanice s kórejským výrobcom kvôli patentovým nezhodám.

Najväčšia podobnosť s iPhone 6 spočíva predovšetkým v dolnej časti kovového rámu, kde sa nachádza reproduktor, konektor pre externé reproduktory alebo slúchadlá a nabíjací USB konektor. Za podobný faktor zároveň možno označiť i podaktoré oblé tvary pri rohoch a hornej či dolnej časti.

iphone_6_recenzia_8
iPhone 6

Z fotografií je rovnako vidieť zasúvací slot pre SIM kartu mobilného operátora, čo zrejme znamená, že Galaxy S6 bude disponovať integrovanou batériou a neodstrániteľným zadným krytom.

Mobilnú novinku uvidíme už o pár týždňov na MWC 2015 v španielskej Barcelone, konkrétne 1. marca. Samsung začal ešte len pred pár dňami rozposielať pozvánky popredným svetovým médiám.

Čo poviete? Dočkáme sa ďalšieho súdneho súboja Apple vs. Samsung?

Údajne časť Galaxy S6
Údajne časť Galaxy S6
Údajne časť Galaxy S6
Údajne časť Galaxy S6