Úvod Novinky Android Čínsky výrobca MEIZU pracuje na Android 5.0 Lollipop aktualizácii

Čínsky výrobca MEIZU pracuje na Android 5.0 Lollipop aktualizácii

0

Čoraz viac populárnejší výrobca mobilných zariadení pripravuje pre jeho produkty veľkú aktualizáciu operačného systému. Naznačujú tomu informácie od šéfa, ktorý má na starosti softvérové používateľské prostredie Flyme. Túto skvelú novinku navyše nepriamo potvrdila i oficiálna Facebook-skupina pre fanúšikov.

Stačilo len, aby Yang Yan zverejnil na internete fotografiu so zdrojovým kódom ešte čerstvého Android 5.0 Lollipop, a médiami sa okamžite začala šíriť nová klebeta, že MEIZU čoskoro vypustí očakávaný aktualizačný balíček. Pravdivosť špekulácie však nakoniec viac-menej potvrdil samotný výrobca na Facebooku, a to s obrázkom modrej lízanky, značkou #lollipop, textom „Šéf Flyme, Yang Yan, pracuje na niečom vzrušujúcom“ a slovom ‚Flyme‘, čo je vlastne názov nadstavby UI operačného systému v MEIZU smartfónoch.

Viac detailov – ako konkrétny dátum – ohľadne aktualizácie na Android 5.0 Lollipop čínsky výrobca zatiaľ neprezradil; taktiež nie je jasné, ktoré produkty ju dostanú. Súčasná vlajková loď MX4 by ale určite nemala byť výnimkou.

Zdroj: MEIZU via phonearena.com, toutiao.com