Úvod Výrobcovia LG FOTO: Toto je LG G3 – Quad HD displej a konštrukcia z...

FOTO: Toto je LG G3 – Quad HD displej a konštrukcia z polykarbonátu

2

Samsung a HTC už svoje vlajkové lode pre rok 2014 predstavili, Sony tiež, no ešte ju nezačal predávať a tak je čas, aby zažiaril aj juhokórejský výrobca, LG.

O LG G3 sa píše už dlho a vyzerá to tak, že čím bližšie sme k jeho predstaveniu, tým viac a viac informácií – neprekvapujúco –  o ňom získavame.

Aktuálne správy tvrdia, že nový LG G3 ponúkne krásny 5,5 palcový displej s monumentálnym Quad HD (2 560 x 1 440) rozlíšením, ktorý sa hravo zmestí do tela Galaxy S5, ktorý ponúka len 5,1 palcový displej. LG to zvládol vďaka implementácii extrémne tenkých rámikov.

Informoval o tom server PhoneArena.com.

Čo sa hardvérových tlačidiel týka, na prednej strane, ani na bokoch sa žiadne nenachádzajú. Jediné tlačidlá, ktoré môžete fyzicky stlačiť sú podobne, ako pri LG G2, na zadnej strane.

Na zadnej strane sa okrem toho nachádza aj fotoaparát zatiaľ neznámych špecifikácií a ak náčrt, resp. render vyššie skutočne reprezentuje zariadenie, ktoré sa k nám dostane už toto leto, disponovať by mal rovnakým bleskom, aký nájdeme na iPhone 5s a HTC One (M8).

Spoločnosť by mala nový LG G3 predstaviť už budúci mesiac, teda v máji. Ak tak spoločnosť spraví, LG G3 sa stane prvým telefónom od spoločnosti, ktorá nemá čínske korene, ktorý ponúkne Quad HD displej.