Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy S III: Aktualizácia na Android 4.4 KitKat už koncom marca?

Samsung Galaxy S III: Aktualizácia na Android 4.4 KitKat už koncom marca?

5

Približne pred mesiacom sme sa dozvedeli, že LTE verzia Galaxy S III s označením GT-I9305 dostane aktualizáciu na Android 4.4 KitKat. V rovnakom časovom období sme sa tiež dozvedeli, že majitelia medzinárodnej verzie Galaxy S III – teda tej predávanej na Slovensku – majú smolu a žiadnu aktualizáciu nedostanú.

Údajným dôvodom mala byť operačná pamäť RAM, keďže v prípade GT-I9305 je pre systém dostupných 2GB RAM, zatiaľ čo pri medzinárodnej verzii je to len 1GB.

Majitelia Galaxy S III by však nemali strácať nádej, keďže arabská pobočka Samsung na Facebooku nedávno potvrdila, že Samsung už na takejto aktualizácii pracuje a Android 4.4 KitKat by mal byť pre medzinárodnú verziu Galaxy S III dostupný koncom tohto mesiaca.

 

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S III:

Predtým, ako na nás spustíte spŕšku komentárov vás chceme upozorniť, že informácia z tejto Facebookovej stránky – aj keď sa jedná o stránku Samsungu – nie je dôveryhodná a rozhodne sa na ňu netreba spoliehať. Samsung totiž svoje zariadenia väčšinou aktualizuje len vtedy, ak od ich predstavenia neuplynulo viac ako 18 mesiacov. Pri Galaxy S III by však mohol spraviť výnimku.

[pro_ad_display_adzone id="165031"]