Úvod Hry Ficko Bird: Preficuj sa kauzami a ukradni čo najviac melónov

Ficko Bird: Preficuj sa kauzami a ukradni čo najviac melónov

73

Flappy Bird poznáte už asi všetci. Jednalo sa o – zo zatiaľ nezistených dôvodov – najpopulárnejšiu hru posledných mesiacov. Malý žltý vtáčik a vražedné zelené rúry, cez ktoré bolo nutné sa dostať.

Po tom, ako sa autor originálnej hry rozhodol, že ju z obchodov stiahne sa na Google Play a Apple App Store začali objavovať kópie, ktoré hru úplne okopírovali, alebo ju upravili podľa seba.

Nová hra Ficko Bird patrí do druhej skupiny, keďže jej tvorcovia hru rozhodne upravili podľa seba. Je to dielo od organizácie Občiansko-demokratická mládež a tvorcov kampaní Pozor zlý prezident, Antifico a Ficoviny.sk

ficko2-1200
Počas hrania sa vám z reproduktorov ozvú nahrávky premiéra Roberta Fica.

Hra je po vzore originálu extrémne jednoduchá, akurát teraz budete ovládať hlavu nášho premiéra s už legendárnou červenou kravatou. Pomocou príkazu „Ficni“ hlavu posuniete o niečo vyššie, ale dávajte si pozor, musíte to robiť pravidelne, inak sa zrútite k zemi a nezarobíte ani jeden melón. Medzi vami a zaslúženým úspechom ostáva už len prekonať vždy dve fľaše Coca coly.

0 1

Aby autori poriadne podčiarkli atmosféru prezidentských volieb, pozerať sa budete na panorámu Bratislavy na čele s bratislavským hradom.

Pokiaľ sa stotožňujete s tvorcami tejto hry, neváhajte, hru si stiahnite, začnite hrať a skúste ukradnúť čo najviac melónov. Spätnú väzbu autorom môžete nechať aj v komentároch nižšie, na diskusiu sme ich upozornili.

Ďakujeme za tip, Tibor!

[app]com.fickobird[/app]

[pro_ad_display_adzone id="165031"]