Úvod Novinky Android DISKUSIA: Na aký tablet sa tešíte v roku 2014?

DISKUSIA: Na aký tablet sa tešíte v roku 2014?

7

V roku 2013 sme sa dočkali obrovského množstva tabletov, od sedem palcových kompaktných zariadení až po osemnásť palcového obra. Na výber máme momentálne nepreberné množstvo vlajkových lodí a okrem toho záplavu lacných prístrojov z Číny. 

Tieto „prerastené smartfóny“ slúžia hlavne na konzumovanie obsahu a hranie hier. Mimo domova nám nahrádzajú počítače a notebooky… aspoň čiastočne. Preto sú pre nás veľmi dôležité. Trh s tabletmi sa od predstavenia originálneho iPadu v roku 2010 krásne rozrástol a momentálne je jeden z najväčších a najrýchlejšie sa rozvíjajúcich na svete. Každý rok sa predá viac a viac zariadení, minulý rok ich už bolo viac než dvesto miliónov. Lídrom je aj naďalej Apple, ale ostatní výrobcovia sa rozhodne nenechali zahanbiť a predstavili niekoľko zaujímavých modelov.

Tento trend by mal pokračovať aj v roku 2014. Snáď sa dočkáme nejakých zaujímavejších funkcií, vďaka ktorým budeme schopní lepšie využiť veľkú dotykovú obrazovku. Na ktorý tablet sa v roku 2014 najviac tešíte vy? Zahlasujte v našej ankete (mená sú iba orientačné).

[poll id=“217″]

Aký tablet ste si kúpili minulý rok?