Úvod Smartphony Aktualizácie Sony Xperia Z1 a Z Ultra dostávajú malú aktualizáciu softvéru

Sony Xperia Z1 a Z Ultra dostávajú malú aktualizáciu softvéru

11

Sony na svojom oficiálnom Twitter účte zverejnil informáciu o malej aktualizácii určenej pre modely Xperia Z1 a Xperia Z Ultra.

V prvom rade chceme podotknúť, že sa nejedná o aktualizáciu na Android 4.4 KitKat, no aktualizácia je aktualizácia a je pekné vidieť, že japonský výrobca sa snaží svoje zariadenia vylepšiť. Okrem opráv dokonca pridal niekoľko nových funkcií.

NAJNIŽŠIA CENA SONY XPERIA Z1:

Nový firmvér podľa Sony prináša vylepšenia displeja, prehrávania hudby cez Bluetooth, WiFi, emailu a viac. Aktualizáciu výrobca rozposiela postupne, takže ak ste ju ešte nedostali, nezúfajte.

Majitelia zariadení, ktorí už aktualizáciu obdržali tvrdia, že v nastaveniach pribudlo nové políčko pre nastavenie vyváženia bielej farby. Jedná sa o nastavenie, ktoré sme prvýkrát videli pri Xperia Z1 Compact.

NAJNIŽŠIA CENA SONY XPERIA Z1 COMPACT:

Momentálne je aktualizácia dostupná len cez klient Sony – PC Companion a Mac Bridge a nie je jasné či Sony začne aktualizáciu rozposielať aj OTA (Over The Air). O aktualizácii na Android 4.4 KitKat zatiaľ bližšie informácie nemáme.

Zdroj: Twitter via GSMArena