Úvod Výrobcovia Alcatel Na prvý pohľad: Alcatel One Touch Scribe Easy, low-end vhodný pre poznámky

Na prvý pohľad: Alcatel One Touch Scribe Easy, low-end vhodný pre poznámky

2

Alcatel včera predstavil svoj high-end model One Touch Idol X, ktorého názov síce nie je ideálny, no stále ide o veľmi slušne vyzerajúce zariadenie. Dnes predstavil aj telefón, ktorý je určený pre nenáročných zákazníkov. Volá sa One Touch Scribe Easy a ponúka 5 palcový displej s rozlíšením 480 x 800, dvoj-jadrový 1.2GHz procesor, 512MB RAM, 4GB vnútornej pamäti, slot pre microSD kartu, 5MPx fotoaparát a stylus. Na zariadení beží Android 4.1.2 Jelly Bean a ide o jedno z najhoršie vybavených 5 palcových zariadení aké sme doteraz stretli. Už len rozlíšenie na tak veľkom displeji je na zaplakanie a keď si k tomu primiešate 512MB RAM, máte recept na ktorý budete potrebovať veľa odvahy a hlavne nervov.

Spomenúť musím aj stylus, s ktorým zariadenie prichádza. Alcatel One Touch Scribe Easy vybavil aj „kreatívnymi aplikáciami“, teda podobnými aké ponúka Samsung. Okrem toho prichádza s MagicFlip, teda magnetickým krytom, ktorý chráni samotné zariadenie a poskytuje úložný priestor pre stylus.

O rozlíšení sa v poslednej dobe píše veľa. Niekto tvrdí, že 1080p je na telefón veľa, niekto by si nový telefón bez full HD rozlíšenia nekúpil. Ako to je však na opačnom konci tohto spektra. Aké je minimálne rozlíšenie, s ktorým by ste to ešte vydržali?

Zdroj: UnwiredView