Úvod Novinky Zaujímavosti Google a Motorola pracujú na novom Android smartfóne „X Phone“

[Dohady] Google a Motorola pracujú na novom Android smartfóne „X Phone“

2

Podľa zdroju Wall Street Journal majú tvrdo pracovať inžninieri, zo spoločností Google a Motorola, na novom smartfóne s operačným systémom Android, ktorý by mal predstavovať nebezpečnú konkurenciu pre iPhone 5 (5S?) alebo Galaxy S3 (S4?) od Samsungu, čo sa určite bude odrážať aj na jeho cene, špecifikáciach a použitých materiáloch, charakterizovaných vysokou pružnosťou, odolnosťou. Projekt údajne vedie bývalý produktový manažér Google: Lior Ron.

Tento záhadný Android smartfón dostal interné označenie „X Phone„, to znamená, že je názov používaný v rámci spoločností Google a Motorola ako jeho označenie pri riadení projektu, takže nemusí hneď predstavovať spotrebiteľský názov. Záhadné písmeno X však používa aj Google v logu pri svojich Nexus zariadeniach, z čoho môže vyplývať nové označenie „X“ pre nadchádzajúce Nexus zariadenia v roku 2013, pretože klebety sa pošepkávajú aj o „X Tablet-e„.

Celú situáciu o „X“ Phone / Tablet-e budeme neustále sledovať, a ak je všetko pravda, tak určite prídu čoskoro nové, bližšie informácie.

Zdroj: Wall Street Journal, 9to5mac.com