Úvod Hry Angry Birds Star Wars už na Play Store!

Angry Birds Star Wars už na Play Store!

3

Rovio nám o ich novom titule Angry Birds dal vedieť približne pred mesiacom. Odvtedy v pravidelných intervaloch vypúšťal jedno video za druhým. Ako je jasné podľa názvu, ide o spojenie snáď najpopulárnejšej hry pre mobilné zariadenia a obľúbeného sci-fi. Nechýba teda light saber, strieľanie z rôznych laserov, dokonca manipulovanie silou. Všetky originálne „vtáky“ dostali nové kostýmy a tak sa stretneme s Hanom a Chewiem až po Darth Vadera, Luka, Leiu a dokonca aj C-3PO.

[youtube]dXzMN9pbxCE[/youtube]

V novej verzii Angry Birds, ktorá prichádza v platenej verzii a vo verzii zadarmo sa môžete stretnúť s levelmi, ktoré sú vo vesmíre, ako tomu bolo v Angry Birds Space, tak isto ako s levelmi na zemi. Vývojári okrem toho pridali niekoľko nových zbraní, ktoré oživia inak už nudnú hru.

[youtube]l6lYFO_tKlE[/youtube]

Ak ste už hrali Angry Birds tak určite viete, čo je na nej také chytľavé a klasika ako Star Wars do hry prináša paradoxne čestvý vzduch. Ak ste fanúšikmi Angry Birds, Star Wars alebo najlepšie oboch týchto diel, hra je pripravená v Play Store a tak sa po jej stiahnutí sa môžete oddať ničeniu prasiatok.

  

My pripravujeme video recenziu, ak máte otázky, ktoré by ste chceli vidieť zodpovedané, dajte mi vedieť.

[app]com.rovio.angrybirdsstarwars.ads.iap[/app]

[app]com.rovio.angrybirdsstarwarshd.premium.iap[/app]

Zdroj: Play Store, Play Store HD