Úvod Hry Lane Splitter: Ako Dlho Vydržíte na Motorke?

Lane Splitter: Ako Dlho Vydržíte na Motorke?

0

Lane Splitter je extrémne jednoduchá arkádová hra pre Android, kde je vaším cieľom vyhnúť sa zrážke s autami, ktoré sú pred vami. V hre niesu ďalšie nastavenia, nastavíte si len obtiažnosť a potom sa už musíte vydať na cestu, medzi bezohľadných šoférov. A je to výborné! 

 

Ovládanie je spravené intuitívne. Keď chcete s motorkou zabočiť doľava, tak váš telefón nakloníte doľava alebo doprava. Cesty v Lane Splitter sú posypané šoférmi, ktorí by nepoznali spätné zrkadlo ani keď by bolo rovno pred nimi. Väčšinou sa pred vás preradia práve v tej najnepríjemnejšej chvíli, čo otestuje vaše reflexy a veci potrebné k prežitiu.

Ukážka predbiehania áut
Ukážka predbiehania áut

 

Vaše skóre sa počíta od času, ktorý strávite na ceste, počtu áut, ktoré predbehnete a rýchlosti akou cestujete. Lane Splitter podporuje aj Facebook prepojenie, takže ak niekto z vaších priateľov tiež vo voľných chvíľach skúša svoje šťastie na cestách, môžete si porovnať svoje skóre.

Ukážka všetkých prostredí
Ukážka všetkých prostredí

 

Ako to už pri hrách zadarmo býva zvykom, môžete si kúpiť plnú verziu, v ktorej dostanete nových hrdinov a pár ďalších vecí. Musíme však povedať, že predinštalovaný motorkári Ricky a Jake sú úplne super! J

O Lane Splitter toho veľa nieje, ale 3D grafika, ktorú ponúka je veľmi pekne spravená a vždy sa k nemu vraciame s predsavzaním, že prekonáme náš starý rekord.

[app]com.fractiv.lanesplitter[/app]