Úvod Novinky Máte odomknutý Galaxy Note 3? Unikol Android 5.0 Lollipop s vynoveným TouchWiz-om!

Máte odomknutý Galaxy Note 3? Unikol Android 5.0 Lollipop s vynoveným TouchWiz-om!

18

Vlastníte odomknutú verziu Samsung Galaxy Note 3? Ak áno, máme pre vás skvelé správy. Unikol preň Android 5.0 Lollipop aj s novšou verziou TouchWizu, ktorú nájdete napríklad na Galaxy Note 4. Aktualizáciu zverejnili na diskusnom fóre XDA-Developers.

Ak sa vám nechce čakať na to, kým vám Samsung pošle aktualizáciu formou OTA (Over The Air) aktualizácie, môžete si ju stiahnuť a nainštalovať manuálne. Predtým si však zálohujte všetko, čo nechcete stratiť. Samotná aktualizácia je poriadne veľká – má 1.1 GB. Ako sme už spomenuli, v balíčku však okrem najnovšieho Android 5.0 Lollipop nájdete aj novú verziu TouchWizu. Majte na pamäti, že sa vám zariadenie pri prvom zapnutí môže načítavať o niečo dlhšie, než pri bežnom zapnutí.

Samozrejme, stále existuje aj možnosť, že neviete ako sa flashuje a svoje zariadenie úplne bricknete. Túto procedúru preto odporúčame výlučne skúseným používateľom. Aktualizácia je určená len pre model s označením SM-N9005, takže ak máte iný, inštaláciu ani len neskúšajte.

Vývoj ceny Galaxy Note 3

Graf ceny produktu Samsung N9005 Galaxy Note 3 poskytuje server Heureka.sk

Zdroje: PA, XDA, XDA 2