Úvod Smartphony Dohady FOTO: HTC One 2014 na fotkách vedľa zvyšku vlajkových lodí

FOTO: HTC One 2014 na fotkách vedľa zvyšku vlajkových lodí

4

Ste pripravení na nový HTC One? Taiwanský výrobca ho formálne predstaví už o päť dní. Hovoríme formálne, pretože o zariadení vieme každý jeden detail. Ikonické zariadenie sa už nespočetne veľa krát objavilo na fotkách či dokonca videách a dnes sme tu s ďalšou nádielkou, no tentokrát ho vidíme pózovať vedľa ďalších vlajkových lodí rôznych výrobcov.

Na fotkách sa podľa všetkého nenachádza jeho skutočná verzia, ale maketa, no v skutočných rozmeroch. Na fotkách môžeme vidieť iPhone 5s, LG G2, Galaxy S4, Xperia Z1 a Galaxy Note 3. Podľa fotografií môžeme jasne vidieť, že HTC One 2014 je veľkosťou niekde medzi Galaxy S4 a Xperia Z1.

Zariadenie by malo ponúknuť 5 palcový Full HD displej, čipset Snapdragon 801 s jadrami o takte 2.3GHz, 2GB RAM, duo zadných fotoaparátov (16MPix + 4UPix), hliníkové jednoliate telo, stereo BoomSound reproduktory a 2 600mAh batériu.

Oficiálne predstavenie HTC One 2014 je naplánované na 25. marca. AndroidPortal.sk bude toto predstavenie pokrývať živým komentárom, takže neváhajte a nalaďte si nás. Na presný čas vás ešte upozorníme.