Úvod Aplikácie Google Keep dostáva aktualizáciu. Prináša nové funkcie

Google Keep dostáva aktualizáciu. Prináša nové funkcie

0

Spoločnosť Google pred necelým mesiacom uviedla do obchodu Google Play svoju novú aplikáciu s názvom Keep, ktorá slúži na písanie poznámok, ukladanie nápadov a myšlienok, pričom si ju odvtedy stiahlo už milión ľudí a jej hodnotenie v Play Store je 4,5 hviezdy.

Asi najväčším konkurentom aplikácie Google Keep je nástroj Evernote. Keep od Google dostáva prvú aktualizáciu, ktorá prináša pár noviniek a aj keď sa nejedná o revolúciu, určite potešia.

Najväčšou zmenou je rozšírená funkcionalita ToDo zoznamu, čiže vytvorenie zoznamu so zaškrtávacími políčkami. Po kliknutí na nastavenia môžete tieto políčka jednoducho skryť a razom sa s takéhoto listu stane bežná poznámka a zároveň dostanete na výber či sa majú odstrániť už zaškrtnuté polia.

Funguje to aj naopak, teda keď si budete chcieť z obyčajnej textovej poznámky spraviť „odfajkávací“ zoznam, nebude to problém.

Ďalej sa zlepšili funkcie ako pridávanie fotiek do poznámok, bezpečnejšia a promptnejšia synchronizácia s drive.google.com/keep, zobrazenie a vytváranie poznámok z úvodného displeja a lockscreen widgetov či štandardné opravy chýb a stability.

Ak aplikáciu nepoznáte a zaujala Vás, stiahnite si ju prostredníctvom odkazu pod promo videom.

[youtube]UbvkHEDvw-o[/youtube]

[app]com.google.android.keep[/app]

zdroj: androidauthority.com