Úvod Operátori O2 O2 má vianočnú ponuku: Toto všetko môžete získať!

O2 má vianočnú ponuku: Toto všetko môžete získať!

+3 nové aplikácie v SMART Paušáloch.

0

Tohtoročnú zostavu vianočných akcií dvoch najväčších operátorov doplnila zvýhodnená ponuka tretieho hráča na trhu, operátora O2. Pre nových a existujúcich zákazníkov SMART Paušálov bude k dispozícii od 10. novembra.

V O2 sa rozhodli ponúknuť extra bonus na vybrané zariadenia až do výšky 240 eur. Ide o robotický vysávač Xiaomi, smart televízor Samsung s veľkosťou obrazovky 50 alebo 55 palcov, Yoga tablet od Lenova, či notebook Acer Aspire.

  • Vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
  • Smart TV Samsung – model UE50TU8502UXXH a UE55TU8502UXXH
  • Tablet Lenovo Yoga Smart Tab
  • Notebook Acer Aspire 3 A315

Extra bonus môžu získať aj zákazníci, ktorí už využívajú štandardný bonus na kúpu zariadenia. Výška vianočného bonusu sa, samozrejme, odvíja od zvoleného programu, mobilného SMART Paušálu. Ako to vyzerá, si môžete pozrieť v tabuľke nižšie.

O2
Foto: O2

O2 v správe pre médiá píše, že si zákazník SMART Paušálu dokáže znížiť cenu vybraného spotrebiča až o 600 eur. Zakúpiť by si ale v tomto prípade musel najvyšší, teda Diamantový paušál, ktorý obsahuje základný bonus na zariadenie vo výške 360 eur.

Milan Morávek, riaditeľ predaja a služieb zákazníkom O2, uviedol, že časť z predaja poputuje programu Buddy, ktorý pomáha deťom, ktoré nemôžu vyrastať v rodine, pripraviť  sa na samostatný život. Program Buddy podporujú O2 a Férová nadácia dlhodobo.

Internet na doma za polovicu

O2 v čase vzdelávania na diaľku a domácich kancelárií prináša možnosť získať bezdrôtový pevný Internet na doma za polovicu.

Všetci noví zákazníci, ktorí si objednajú službu O2 Internet na doma od 10. novembra do 31. januára 2021, môžu získať výhodnejšiu cenu Strieborného a Zlatého tarifu s 50% zľavou platnou až do konca školského roka (do 30. júna 2021).

Strieborný Internet na doma tak získajú výhodnejšie len za 10 eur mesačne a Zlatý Internet na doma len za 15 eur mesačne s uplatnením digitálneho bonusu. K zlatému Internetu na doma navyše zákazníkom O2 bezplatne pribalí aj Modrú O2 TV s vyše 30 TV stanicami.

3 nové aplikácie v O2 SMART Paušáloch

Od 10. novembra pribudnú v O2 SMART Paušáloch tri nové aplikácie – dve prémiové, jedna štandardná. 

Najnovším prírastkom bude Microsoft 365 Personal s licenciou na jedno zariadenie. Súčasťou predplatného sú aplikácie ako Word, Excel, Powerpoint, Skype a iné a tiež 1TB priestor v cloude.

Ďalšou prémiovou aplikáciou bude plný prístup k predplatenému obsahu magazínu Refresher v balíku Štandard. Výber štandardných aplikácií rozšíri aplikácia služby Pokec, s ktorou zákazník získa mesačne až 10 GB na jej používanie.