Úvod Výrobcovia Oukitel Monštrum z Číny: Má 8 000 mAh batériu, vojenskú certifikáciu a nestojí...

Monštrum z Číny: Má 8 000 mAh batériu, vojenskú certifikáciu a nestojí ani 150 €!

28

Čínska spoločnosť Oukitel, ktorá na Slovensku síce nie je tak rozšírená ako napríklad Xiaomi či Huawei, vyrába fantastické smartfóny. Najviac sa im darí s odolnými zariadeniami disponujúcimi veľkými batériami. Inak tomu nie je ani pri dnešnej novinke – Oukitel WP5 Pro.

Oukitel WP5 Pro je určený hlavne pre Európu, Južnú Ameriku, Rusko a ďalšie trhy. Okrem toho, že ponúka atraktívnu výbavu (o tom neskôr), je jeho silnou stránkou aj cena. Tá sa pohybuje len na úrovni 140 €. Je teda skvelým kandidátom na sekundárny smartfón, resp. ako prvý telefón pre menej skúsených „smartfónistov“.

Oukitel WP5 Pro: Hlavné výhody

Medzi najväčšie výhody novinky jednoznačne patrí jeho odolnosť. Smartfón je odolný voči vode, pádom a prachu. Disponuje IP68/IP69 a MIL-STD-810G certifikáciami, vďaka čomu ho vo firme prezývajú ako „skutočný vojak“. Oukitel tvrdí, že trh s ľuďmi, ktorí hľadajú odolný smartfón kvôli práci či len tak na výlety je čoraz väčší.

WP5 Pro okrem toho ponúka 5,5-palcový HD displej, procesor Helio A25, 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko a až 8 000 mAh batériu, ktorá ho zvládne hravo poháňať hneď niekoľko dní po sebe. Po softvérovej stránke sa môžete spoľahnúť na Android 10.

Na zadnej strane nájdete tri fotoaparáty – 13 Mpx hlavný senzor, 2 Mpx macro senzor a 2 Mpx senzor pre meranie hĺbky záberu. Viac informácií nájdete na oficiálnom webe výrobu.

Tento obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Oukitel.