Úvod Výrobcovia Elephone Elephone U Pro: Snapdragon 660, 6 GB RAM a parádna cenovka!

Elephone U Pro: Snapdragon 660, 6 GB RAM a parádna cenovka!

S cenou 178 € je Elephone U Pro jednou z najlepšie vybavených smartfónov na trhu. Čo všetko ponúka?

0
elephone u pro

Dnes tu máme ďalšiu akciovú ponuku od čínskeho predajcu efox-shop. Tentokrát sa týka zariadenia od výrobcu Elephone rovnakej národnosti.

Elephone U Pro

Cena: 177,99 EUR | Platnosť do: 12. apríla 2019

Elephone U Pro zaujme krásnym dizajnom, ktorý pripomína minuloročné vlajkové lode Samsung. 5,99-palcový Full HD+ displej so zaoblením po stranách obklopujú úzke rámiky. Úzky je aj pomer strán, konkrétne 18:9.

Na zadnej strane nájdete vertikálne uloženú dvojicu fotoaparátov, ktorá bola vybavená kombináciou 13 Mpx snímačov. Hneď pod nimi je umiestnená čítačka odtlačkov prstov. Čo sa týka kamery pre selfie zábery, tá dostala do vienka 8 Mpx rozlíšenie.

elephone u pro
Elephone U Pro

Hoci je cenovka zariadenia veľmi ľudová, v útrobách to tak vôbec nevyzerá. Elephone U Pro poháňa výkonný procesor Snapdragon 660 s ôsmimi jadrami o takte 2,2 GHz, ktorému asistuje 6 GB operačná pamäť. Čo sa týka ukladacieho priestoru, používateľovi bolo uštedrených až 128 GB ktoré je však možné rozšíriť o ďalších 128 GB. Veľkým bonusom je aj dostatočná 3 500 mAh batéria s podporou rýchleho, ale aj bezdrôtového nabíjania.

Akciová ponuka je platná od dnes do piatku, teda 12. apríla, alebo do vypredania zásob. Ak sa vám teda Elephone U pro zapáčil, rozhodne dlho neváhajte.