palubna kamera
Cafago

Ak zháňaš čo najlacnejšiu palubnú kameru do auta, ktorá zaznamená všetky dôležité udalosti v premávke, siahnuť môžeš aj po zariadení z produkcie čínskej firmy KKmoon.

Jeden z posledných prírastkov do kategórie nenápadných palubných kamier značky KKmoon má podobu bežného vnútorného spätného zrkadla.

Do tohto zrkadla je integrovaná samotná kamera, ktorá sníma dianie pred vozidlom, a zároveň tiež 4-palcová obrazovka, na ktorej okamžite vidíte všetko potrebné. V ráme zrkadla sú umiestnené tlačidlá pre ovládanie.

kamera do auta
Cafago

Kamera KKMoon

Cena: 23,32 € | Zľavový kód: CC5846

Pomocou nich kameru zapnete, môžete prepínať medzi režimami snímania alebo napr. upraviť nastavenia záznamu. Celý modul jednoducho upevníte na bežné vnútorné spätné zrkadlo. Bonusom je dodatočná kamera, ktorú umiestnite napr. do zadnej časti vozidla.

kamera do auta
Cafago

Kabeláž je dostatočne dlhá a vodič vďaka nej získa pohľad z ďalšej perspektívy. Kamera vie nahrávať v slučkách jednu, dve alebo tri minúty, spustiť a vypnúť sa dokáže automaticky na základe zaznamenaného pohybu v zornom poli (120°) a pri jazde v noci zase poslúži nočný režim.

kkmoon
Cafago

Maximom kamery s 1 Mpx rozlíšením je 1080p nahrávanie pri 20 snímkach za sekundu. Veľká nie je ani batéria, ktorá má kapacitu 120 mAh. Primárnym zdrojom energie má byť bežná 12V zásuvka, ktorá je po ruke v interiéri každého vozidla. Nabíjačka je, samozrejme, súčasťou balenia rovnako ako potrebná kabeláž.

Dokúpiť si však musíte pamäťovú kartu s maximálnou kapacitou 32 GB. Kamera sa bežne predáva za 33 EUR, čo je už beztak málo. Vďaka kódu so zľavou z e-shopu Cafago sa dá táto kamera do auta získať za približne 23 EUR.

Pri objednávke stačí zadať kód CC5846. Doručenie nejaký čas potrvá, no je bezplatné.