Úvod Výrobcovia LEAGOO otvára prvé európske servisné centrum, a to hneď u našich susedov

LEAGOO otvára prvé európske servisné centrum, a to hneď u našich susedov

Tlačová správa.

1
leagoo
© LEAGOO

Spoločnosť LEAGOO, ktorá vyrába zaujímavé a cenovo dostupné smartfóny, berie Európu vážne. Program starostlivosti o zákazníkov známy ako LEAGOO CARE bude mať plnohodnotné servisné zastúpenie v susednom Poľsku.

Čo je najdôležitejšie, výrobca ho oficiálne otvára už o niekoľko dní, presne 1. februára. Predstavitelia spoločnosti pripomínajú, že kvalitná a rýchla servisná podpora je pre zákazníkov veľmi dôležitá.

Veľa podobných výrobcov nemá zriadené servisné centrá v oblastiach, kam ich produkty putujú vďaka voľnému a cenovo príťažlivému cezhraničnému online obchodu. Pri prípadnej poruche zákazníci servis často kvôli nedostupnosti neriešia a kúpia si rovno nové zariadenie. Predstavitelia spoločnosti si myslia, že to nie je správne.

leagoo
© LEAGOO

LEAGOO je jednou z mála spoločností zameraných na online predaj, ktorá buduje lokálne servisné strediská. Novo vybudované servisné stredisko v Poľsku zabezpečí starostlivosť o zákazníkov výrobcu v rámci celej Európskej únie.

LEAGOO si trúfa opraviť každý smartfón do troch dní od doručenia do servisného strediska. Výrobca bude pri európskych zákazníkov uplatňovať dvojročnú záručnú dobu, ktorá je v našom regióne legislatívne podmienená.

leagoo
© LEAGOO

LEAGOO otvára servisné stredisko aj pre zákazníkov z Ruska, plánuje ho otvoriť v exotickejšej Nigérii a ďalších krajinách. Pri ruských zákazníkoch bude uplatňovať 1-ročnú záručnú dobu. Rýchlosť a kvalita servisu ale bude totožná.

leagoo
© LEAGOO

Výrobca chce mať v rozmedzí od jedného do troch rokov vybudované lokálne servisné centrá po celom svete tak, aby k nim mali prístup všetci zákazníci.

LEAGOO predáva svoje smartfón prostredníctvom známeho predajcu GearBest alebo napr. Aliexpress. Nájdete v nich najpopulárnejšie kúsky výrobu, počnúc modelmi LEAGOO T5LEAGOO T5c, LEAGOO KIICCAA MIX, LEAGOO S8 alebo LEAGOO M9.