Úvod Novinky Zariadenia LG hľadá 500 dobrovoľníkov. Budú testovať LG V30 ešte pred uvedením na...

LG hľadá 500 dobrovoľníkov. Budú testovať LG V30 ešte pred uvedením na trh

0
LG V30

Kórejská spoločnosť LG hľadá 500 technologických nadšencov, ktorí sa na nejaký čas stanú členmi LG V30 National Experience Team-u. Tím čaká niekoľko úloh, v rámci ktorých budú musieť otestovať (ne)kvality nového vlajkového modelu LG V30.

LG vyberie dobrovoľníkov medzi 22. a 28 augustom, no tešiť sa nemusíte. Spoločnosť hľadá testerov na domácom trhu v Južnej Kórei. Čo je zaujímavé, výrobca hľadá viac ako dvojnásobný počet dobrovoľníkov v porovnaní s modelom LG G6.

Do programu pre testovanie modelu LG G6 sa zapojilo 200 000 ľudí, pričom výrobca vybral len 210 vyvolených. Ak sa ale náhodou medzičasom chystáte presťahovať do Južnej Kórei, dotazník pre dobrovoľnícku registráciu nájdete na tejto adrese.

Pochopiteľne, je príliš neskoro na testovanie beta verzií modelu LG V30 alebo jeho predprodukčných prototypov. Spoločnosti LG ide hlavne o propagáciu nového top modelu, s ktorou skvele pomôžu samotní fanúšikovia značky.

LG V30
© Evan Blass

LG im zadá niekoľko úloh a s ich realizáciou, resp. výsledkami sa musia pochváliť na sociálnych sieťach. Minimálne jednou úlohou si môžeme byť istí. LG bude určite chcieť, aby dobrovoľníci otestovali fotoaparát v zlých svetelných podmienkach.

Keďže bude vybavený zatiaľ najnižšou svetelnosťou a ostatné parametre taktiež nebudú podpriemerné, testerom by sa malo podariť zhotoviť úchvatné zábery.

Pripomíname, že LG V30 bude predstavený 31. augusta 2017 a na hlavných trhoch sa objaví už 15. septembra. Naše končiny prídu na rad skôr koncom septembra, poprípade začiatkom októbra.