Úvod Novinky Výrobcovia Čínske LeEco zosmiešňuje nový iPhone 7 Plus. Láka na predstavenie vlastného high-end...

Čínske LeEco zosmiešňuje nový iPhone 7 Plus. Láka na predstavenie vlastného high-end smartfónu

0

Čínske LeEco si na 21. septembra v Pekingu naplánovalo tlačovú konferenciu, na ktorej uvidíme ich nový vlajkový model smartfónu. Volať sa bude LeEco Pro 3.

Spoločnosť LeEco pri príležitosti plánovaného podujatia zverejnila na sociálnej sieti Weibo banner, ktorý zosmiešňuje nový smartfón iPhone 7 Plus a zároveň láka na výbavu vlastného nového top modelu.

Príspevok konkrétne podpichuje vyhlásenie Apple, ktoré hovorilo o výdrži nového iPhone 7 Plus. Apple uviedlo, že tento smartfón vydrží na jedno nabitie o hodinu dlhšie, ako predošlá generácia. Príspevok je doplnený o ilustráciu krvavého jablka rozpučeného batériou.

Apple sa teší nadštandardným predajným číslam nových modelov a podobným narážkam väčšinou nevenuje pozornosť. LeEco ale má, aspoň čo sa týka batérie, poriadne na vrch. Ich očakávaný vlajkový smartfón bude k dispozícii v dvoch verziách. Tá skromnejšia ponúkne 4070 mAh batériu, pričom vyššie radený model dostane až 5000 mAh akumulátor. Ten si navyše nájde miesto v tele hrubom len 7 milimetrov.

le-pro-3

iPhone 7 má batériu s kapacitou 1960 mAh a iPhone 7 Plus zdroj s objemom 2900 mAh. Podstatnú úlohu pri výdrži na jedno nabitie nezohráva len kapacita batérie, ale aj softvérovo-hardvérové nároky a spôsob používania zariadení.

K TÉMENové informácie o LeEco Le Pro 3: Interný dokument odhalil až 8 GB kapacitu RAM

Pokiaľ by LeEco Pro 3 vydržal na jedno nabitie dýchať rekordne dlhú dobu, pre potencionálnych zákazníkov by bol viac ako lákavý. Výdrž batérie je stále najväčším úskalím dnešných smartfónov. Aj ten najdokonalejší smartfón s najlepšími aplikáciami je na nič, pokiaľ sa vybije.