Úvod Výrobcovia LeEco Nové informácie o LeEco Le Pro 3: Interný dokument odhalil až 8...

Nové informácie o LeEco Le Pro 3: Interný dokument odhalil až 8 GB kapacitu RAM

0
Len včera sme vás informovali, že čínsky gigant LeEco 21. septembra predstaví nového „trhača benchmarkov“. Vzhľadom na jeho parametre je táto prezývka veľmi trefná.

Už vieme, že pod kapotou nájdeme vylepšený pokrokový čipset Snapdragon 821. Nový smartfón bude pritom v poradí len druhý s týmto čipsetom vo výbave. Prvenstvo drží ASUS ZenFone 3 Deluxe.

Interná prezentácia výrobcu LeEco prezradila ďalšie detaily o chystanej novinke. Smartfón by mal niesť označenie Le Pro 3 a k dispozícii bude v dvoch verziách. Tá nižšie radená dostane 5,5-palcový FHD 1080p displej s mierne zakriveným 2.5D sklom.

O pohon sa bude starať vyššie spomínaný čipset z dielne Qualcomm a sekundovať mu bude 6 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. Fotoaparáty si podelia 16 Mpx a 8 Mpx rozlíšenia. Batéria si vystačí s kapacitou 4070 mAh.

LeEco

Vrcholom bude smartfón s rovnakým procesorom, no s extrémnou dávkou 8 GB operačnej pamäte, rovnako nadštandardným 256 GB úložiskom a 5000 mAh batériou uloženou v tele tenkom len 7 milimetrov. Naše domnienky potvrdzuje použitie 5,7-palcového displeja s QHD 1440p rozlíšením. Samozrejmosťou bude USB typ C konektor, 4G LTE konektivita alebo snímač odtlačkov prstov.

Na verejnosti sa dokonca objavili aj informácie o cenách. Tie sú síce menej konkrétne, no pre vytvorenie záujmu bohate stačia. Dostupnejšia verzia sa bude predávať za sumu v rozpätí od 280 eur po 398 eur. Nadupanejší model bude stáť medzi 412 EUR 532 EUR.