Úvod Smartphony Predstavenie Meizu MX6 bude predstavený 19. júla. Unikli špecifikácie z AnTuTu

Meizu MX6 bude predstavený 19. júla. Unikli špecifikácie z AnTuTu

0
Koncept Meizu MX6

Pozvánka, ktorú rozposlal výrobca, odhalila dátum predstavenia Meizu MX6. Čínsky výrobca predstaví jeden z najlepších lacných smartfónov už 19. júla v Pekingu. Medzitým sme zistili niektoré špecifikácie vďaka AnTuTu benchmarku.

Benchmark prezradil, že sa môžeme pripraviť na zariadenie s 5,5-palcovým displejom a FullHD rozlíšením. Pod kapotou mu tiká MediaTek Helio X20 čipset s grafickou podporou Mali-T880.

Posledné špekulácie hovorili o dvoch konfiguráciách. Jedna mala 3 GB operačnú pamäť s 32 GB úložiskom, vyššia verzia dostala 4 GB RAM a 64 GB ROM. Zaujímavé je, že na tomto screenshote je pravdepodobne aj tretí variant s 4 GB RAM a 32 GB ROM.

mx6

 

Hlavný fotoaparát dostal snímač s 12 Mpx, zatiaľ čo selfie fotoaparát bude mať 5 Mpx.

Posledné dni sa hovorilo o tom, že ani samotné Meizu nemá stále jasno, aké miesto zaujme MX6 v ich portfóliu. Meizu Pro 6 ostane vlajkovou loďou s 5,2-palcovým displejom a mierne výkonnejším procesorom Helio X25. Meizu MX6 bude so svojím 5,5-palcovým displejom pravdepodobne spadať do ponuky tabletofónov.

Novinka bude cenovo ocenená na 300 dolárov, čo potvrdil spoluzakladateľ Meizu, Bai Yongxiang, ktorý túto informáciu zdieľal na svojom Weibo profile. Bai taktiež oznámil, že MX6 prevezme veľa technológií práve od vlajkovej lode Meizu Pro 6.

ih

Ako sa vám pozdávajú špecifikácie Meizu MX6?