Úvod Operátori Máš tohto operátora? Urýchlene si skontroluj telefón, má pre teba 10 GB...

Máš tohto operátora? Urýchlene si skontroluj telefón, má pre teba 10 GB dát!

Operátor sa rozhodol potešiť svojich zákazníkov bezplatným balíčkom s 10 GB mobilných dát. Jeho aktivácia je veľmi jednoduchá.

2

Operátori si tu a tam nachystajú na svojich klientov nečakané akcie, zvyčajne s dočasným trvaním, v rámci ktorých možno získať rôzne skvelé bonusy či benefity. Teraz s takýmto prekvapením prichádza najväčší operátor na slovenskom trhu, teda Orange. Ten sa rozhodol, že všetkým svojim zákazníkom „len-tak“ rozdá 10 GB mobilných dát.

Ako informuje portál TECHBYTE.sk, zákazníci Orangeu si môžu bezplatne aktivovať balíček, ktorý obsahuje 10 GB mobilných dát. Ako je to možné? Operátor tento balíček vytvoril primárne pre návštevníkov festivalu Pohoda, aby mohli po celú dobu trvania akcie ostať online a neobávať sa prečerpania svojho štandardne predplateného objemu. Aktivovať si ho však môžu aj tí, ktorí sa na festival nechystajú.

Ako na to?

Žiadne obavy, proces aktivácie má veľmi ďaleko od zložitého. Potrebujete na to len aplikáciu Môj Orange, ktorá je dostupná ako pre OS Android (Google Play Store), tak aj pre iOS (Apple App Store). Ak ju máte a ste do nej prihlásení, prejdite trochu nižšie na hlavnej karte. Mali by ste natrafiť na okienko s nadpisom „Orange na Pohode“ a tlačidlom „Zistiť viac“. Na to klepnite, potom dvakrát vyberte tlačidlo „Aktivovať“ a máte hotovo.

Dáta by sa vám mali automaticky pripočítať k štandardnému objemu, čo si môžete skontrolovať na domovskej karte aplikácie. Treba však podotknúť, že bonusový balíček sa nemusí aktivovať okamžite. Mne osobne sa aktivoval približne po dvoch minútach. Netreba teda hneď panikáriť.

Taktiež upozorňujeme, že bonusové dáta je možné aktivovať len do soboty (vrátane), pričom po aktivácii sa míňajú ako prvé. Ak sa vám ich nepodarí rozhádzať do pár dní, nevadí. Platia totiž v danom i nasledujúcom zúčtovacom období. Pozor si ale musia dať majitelia predplatených kariet, pri tých sa totiž celý objem, bez ohľadu na zostatok, stratí po 30 dňoch od aktivácie.