Úvod Novinky Slováci ich milujú: Táto vychytávka od Xiaomi stojí len 4 €!

Slováci ich milujú: Táto vychytávka od Xiaomi stojí len 4 €!

0

Xiaomi BT Thermometer 2 je veľmi šikovné a praktické príslušenstvo, ktoré si nájde svoje miesto v azda každej domácnosti. Hodí sa do všetkých miestností, môžete ho položiť len tak na stôl alebo ho zavesiť na stenu a vďaka svojmu minimalistickému dizajnu nebude vizuálne zavadzať.

Teplomer je súčasťou veľkého ekosystému Xiaomi s viac ako 2 000 produktami. Zariadenie vyrába jedna z dcérskych spoločností – Mijia. Zariadenie sa momentálne ocitlo vo veľkej zľave v obchode CAFAGO, kde si ho môžete kúpiť za 15,99 € (4 kusy). Jedno zariadenie tak vyjde na necelé 4 €.

Xiaomi BT Thermometer 2

Cena: 15,99 € (4 kusy) | Poštovné: Zadarmo

Xiaomi teplomer disponuje Bluetooth konektivitou, vďaka čomu môžete teplotu monitorovať priamo zo svojho smartfónu. Stačí ak si stiahnete aplikáciu Mi Home (na Google Play aj na App Store).

Teplomer v sebe nesie senzor od spoločnosti Switzerland Sensirion schopný veľmi presne zmerať teplotu (teplotu na presnosť 0,1 stupňa Celzia, vlhkosť na 1 %) v rozsahu od 0 do 60 stupňov Celzia. Určený je preto výlučne do interiéru. Výhodou riešenia od Xiaomi je aj fakt, že si teplomer rozumie s ďalšími zariadeniami v ekosystéme ako napríklad s klímou a ďalšími, ktoré na základe dát z jeho senzora dokážu upraviť svoj chod.

Xiaomi BT Thermometer 2 disponuje LCD displejom s uhlopriečkou 1,5-palca, na ktorom zobrazuje aktuálnu teplotu a vlhkosť vzduchu. Okrem toho Xiaomi veľmi milo implementoval aj smajlíka, ktorý znázorňuje aktuálne podmienky. Ak nie sú ideálne, smajlík sa bude mračiť, ak sú priaznivé, bude sa usmievať.

Teplomer poháňa okrúhla batéria (CR2032). Vzhľadom na jeho extrémne nízku spotrebu dokáže z jednej batérie fungovať približne 1 rok.

Zariadenie sa za špeciálnu cenu predáva obchod CAFAGO, kde si 1 kus môžete kúpiť za 8,73 €. Oveľa viac sa oplatí objednať si 4 kusy za 15,99 €.

Lenovo X3 Pro

Cena: 15,99 € | Poštovné do SR: Zadarmo

Už dávno sme tu nemali tip na slúchadlá, preto to dnes napravíme. Model Lenovo X3 Pro ponúka nielen zaujímavú cenu, len 15,99 €, ale aj konštrukciu, ktorá sa hodí športu náruživým ľuďom. Ich špecialitou je tiež veľmi unikátne vedenie zvuku.

Lenovo už dlhú dobu patrí medzi najväčších a najviac rešpektovaných výrobcov spotrebnej elektroniky. Model slúchadiel X3 Pro jednoznačne patrí medzi tie unikátnejšie produkty, pod ktoré sa firma podpísala.

Slúchadlá sa vyznačujú konštrukciou, ktorá je ideálna na šport, resp. inú fyzickú aktivitu a tiež technológiou vedenia zvuku, ktorá pre šírenie využíva lícnu kosť.

Lenovo X3 Pro sú ideálnou voľbou pre tých ľudí, ktorí sa pri počúvaní hudby či podcastov radi hýbu. Majú konštrukciu, ktorá slúchadlá pevne zakotví za ušami a pri počúvaní vám tak nebudú padať. Okrem toho musíme spomenúť aj to, že sú odolné voči vode a potu. Majú totiž certifikáciu IP56.

Špecifikácia

  • Konektivita: bezdrôtové, Bluetooth 5.3
  • Dosah pripojenia: 10 metrov
  • Priemer budičov: 16 mm
  • Frekvenčný rozsah: 20 – 20 000 Hz
  • Kapacita batérie: 135 mAh
  • Výdrž: 7 hodín
Lenovo X3 Pro
Zdroj: Lenovo

Zvuk vedú cez kosť

Slúchadlá sú zaujímavé nielen svojou konštrukciou, ale aj spôsobom, akým vedú zvuk. Ten sa k používateľovi nedostane priamo cez uši ako to býva zvykom, ale cez lícnu kosť. Samotné slúchadlá sa tak nevkladajú do uší, ale pred ne, do oblasti, kde sa nachádza malý výbežok. Zvuk zo slúchadiel tak mieri do sluchového nervu.

Samotné slúchadlá preto vážia len 28 gramov, preto o nich pri nosení prakticky neviete. Potešia vás tiež fantastickou výdržou až 7 hodín nepretržitého počúvania.

Lenovo X3 Pro: Cena a dostupnosť

Slúchadlá Lenovo X3 Pro sú aktuálne dostupné v overenom technologickom obchode CAFAGO, kde si ich môžete kúpiť vo fantastickej 63% zľave len za 15,99 €. Doručenie na Slovensko máte samozrejme v cene. Treba sa však poponáhľať, v čase písania tohto článku už za túto cenu ostáva len 46 kusov.