Úvod Zariadenia Špičková teplovzdušná fritéza za menej ako 50 €: Tento model sa predáva...

Špičková teplovzdušná fritéza za menej ako 50 €: Tento model sa predáva ako teplé rožky!

Ak sa práve obzeráte po šikovnej teplovzdušnej fritéze, ktorú by ste využili na rýchlu prípravu chutných pokrmov, skúste sa aspoň pozrieť na tento Air Fryer.

0

Všetci milujeme chutné jedlo. A ešte lepšie je, keď je nielen chutné, ale aj zdravé. Aj preto sa čoraz častejšie v domácnostiach objavuje teplovzdušná fritéza, cez ktorú možno pripravovať chutné pokrmy bez i len jednej kvapky oleja. O všetko sa stará horúci vzduch. Ak náhodou doma ešte teplovzdušnú fritézu nemáte, no chceli by ste to zmeniť, klikli ste na správny článok. Nižšie si totiž povieme o fantastickej zľave na Air Fryer, ktorý poteší nielen veľkým objemom, ale aj poriadnym výkonom a širokou plejádou funkcií.

Air Fryer

🛒 Cena: 42,77 € | 🚚 Doručenie do SR: 7,12 €

Táto fritéza má mnoho skvelých lákadiel, jedným z ktorých je nepochybne dotykový LCD displej nachádzajúci sa vo vrchnej časti prednej strany. Prehľadne zobrazuje všetky potrebné informácie, vrátane zostávajúceho času, teploty, ako aj zvoleného programu. Taktiež umožňuje rýchle a intuitívne ovládanie, čo znamená, že prácu s fritézou zvládne naozaj každý.

Štedré sú potom aj technické parametre. Fritézaobjem až 5,5 litra, takže v nej pokojne môžete pripraviť aj hojný obed pre viacerých členov domácnosti. Nemusíte sa pritom báť, že by to nejak dlho trvalo. Zariadenie totiž dokáže pracovať s výkonom až 1 300 W. Za zmienku taktiež stojí 360-stupňová cirkulácia horúceho vzduchu, takže vaše jedlo bude vždy pripravované rovnomerne. A čo navyše, na mäse sa vytvorí lahodná chrumkavá vrstva.

Obecne je teplovzdušná fritéza skvelou investíciou pre každého, kto rád varí rýchlo, efektívne a bez zbytočne veľkého množstva oleja. Žiadny olej totiž netreba, stačí horúci vzduch. Výsledný pokrm je tak stále chutný, len vám menej zaťaží organizmus.

Skvelou funkciou je, že akonáhle vyberiete pokrm von, fritéza automaticky aktivuje bezpečnostný systém, ktorý okamžite zastaví ohrev, takže sa nemusíte báť popálenia.

Ak si myslíte, že by sa takýto spotrebič vo vašej domácnosti uživil, vyššie opísaný Air Fryer si môžete zadovážiť vo fantastickej zľave, teda len za 42,77 eura, a to prostredníctvom obchodu Tomtop. Poštovné na Slovensko vás vyjde 7,12 eura.