Úvod Zariadenia MONŠTRUM Z ČÍNY: Táto kolobežka má 2000W výkon a 120 kg nosnosť....

MONŠTRUM Z ČÍNY: Táto kolobežka má 2000W výkon a 120 kg nosnosť. Už teraz je obrovským hitom

Prostredníctvom obchodu Geekbuying si teraz môžete v parádnej zľave zadovážiť šikovnú elektrickú kolobežku JOYOR S10-Z.

1
Joyor

Letné dni sú šochvíľa tu, čo znamená, že mnohí sa budú tráviť čo najviac času vonku. Teplejšie počasie taktiež pre mnohých znamená zmenu preferovaného transportu. V autách býva veľmi horúco, no ako nahradiť ten lahodný komfort a rýchlosť? Odpoveď je celkom jednoduchá – elektrickou kolobežkou.

Konkrétne v tomto článku sa pozrieme na výbavu kolobežky JOYOR S10-Z, ktorá nielenže ponúka špičkové technické parametre, ale taktiež je aktuálne k dispozícii za extrémne výhodnú cenu.

JOYOR S10-Z

🛒 Cena: 799 € | 🎫 Kupón: NNNJOY16 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Táto kolobežka má hneď niekoľko skvelých lákadiel. Vystatovať sa môže napríklad 18,7 Ah batériou, ktorá dokáže na jedno nabitie poskytnúť dojazd až 85 km. Samozrejme, presný dojazd závisí aj od terénu a spôsobu jazdy.

Výrobca pritom navrhol JOYOR S10-Z tak, aby bolo jej používanie čo najjednoduchiše vo všetkých ohľadoch. Svedčí o tom napríklad systém štartovania, ktorý sa opiera o jediné tlačidlo. Rovnako jednoduché je aj zrýchlenie, ktorého možno dosiahnuť potlačením príslušnej páčky.

Výrobca však dbal aj na bezpečnosť. Kolobežku vybavil jasnými svetlometmi, vďaka ktorým možno kolobežku využívať aj po zotmení. V tomto ohľade možno taktiež zmieniť dvojicu 10-palcových pneumatík, ktoré sa vyznačujú schopnosťou absorbovať nárazy a otrasy. To okrem bezpečnosti zabezpečuje aj pohodlnosť.

A keď už sme spomenuli pohodlnosť, kolobežka disponuje pokročilou technológiou ovládania, ktorú využívajú aj autá, aby svojmu pasažierovi umožnila čo najoptimálnejšiu jazdu. Opiera sa o špeciálne navrhnutý algoritmus, ktorý monitoruje a eviduje údaje zo senzorov rýchlosti.

Uvedomujeme si však, že pod pohodlie spadá aj blesková rýchlosť. A tú JOYOR S10-Z rozhodne má – je totiž vybavená dvoma bezkartáčovými motormi s výkonom 1 000 W. Čerešničkou na torte je kvalitný LED displej nachádzajúci sa medzi riadidlami.

Ak máte záujem, kolobežku JOYOR S10-Z si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying, a to len za 799 eur po zadaní kupónu NNNJOY16. Poštovné na Slovensko máte zdarma.