Úvod Zariadenia Liectroux i7: Šialený 22 000 Pa výkon a rozprávková cena. Špičkový vysávač...

Liectroux i7: Šialený 22 000 Pa výkon a rozprávková cena. Špičkový vysávač kúpite už za 119 €!

Hľadáte šikovný tyčový vysávač, ktorý by poctivo odvádzal svoju prácu a nezruinoval by váš rozpočet? Možno je Liectroux i7 práve pre vás.

0

Ak sa práve obzeráte po šikovnom vysávači, pri ktorom by vám nezavadzali žiadne káble, ponúkal by solídny výkon a nestál by celý mesačný plat, ste tu správne. V tomto článku sa totiž dozviete o fantastickej zľave na vysávač Liectroux i7, ktorý má viacero skvelých lákadiel, okrem už uvedených napríklad aj objemnú batériu či nízky prevádzkový hluk.

Liectroux i7

🛒 Cena: 118,94 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Liectroux i7 zaujme ako po vizuálnej, tak aj po funkčnej stránke. Veľkým plusom je vymeniteľná batéria s kapacitou 2 200 mAh, ktorej obnova do plného stavu by mala trvať len okolo štyroch hodín. Aktuálny stav energie v batérii či priebeh nabíjania možno sledovať prostredníctvom LED indikátora.

Motor ponúka výkon 250 W, čo zabezpečuje podporu pre sací výkon až 22 000 Pa. Konkrétne ide o sací výkon v najvyššom výkonnostnom režime. Štandardná hodnota sacieho výkonu dosahuje 12 000 Pa. Vysávač si teda dokáže pohodlne poradiť ako s ľudskými vlasmi, tak aj so zvieracími chlpmi či prachom. Využiť ho pritom možno na rôznych typoch povrchu, vrátane tvrdých podláh, parkiet, kachličiek či dokonca mramoru.

Vysávač je taktiež jednoduchý na poskladanie, takže sa do upratovania môžete pustiť prakticky kedykoľvek, a to bez akéhokoľvek zložitého nastavovania. Stojí za zmienku, že výbava obsahuje dve čistiace hlavice, z ktorých jednu možno využiť napríklad na čistenie záclon, stropov a obecne miest so zložitým prístupom.

Na záver ešte nemožno opomenúť 4-stupňový filtračný systém, ktorý údajne dokáže zachytiť až 99,99 percenta mikroskopických čiastočiek prachu. Tým zabezpečuje, že po vysávaní v domácnosti ostane čo najčistejší vzduch.

A aby toho nebolo málo, samotné čistenie vie byť aj relatívne tiché. Samozrejme, závisieť to bude od toho, čo budete vysávať a akým výkonom. Prevádzkový hluk by však nemal presahovať 80 dB.

Ak máte záujem, vysávač Liectroux i7 si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Tomtop, a to len za 118,94 eur. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.