Úvod Novinky Aktuálne DOŽIVOTNÁ licencia za pár EUR: Microsoft Office za 17 €, Windows 11...

DOŽIVOTNÁ licencia za pár EUR: Microsoft Office za 17 €, Windows 11 len za 10 €. Slováci majú unikátnu možnosť!

Najmodernejší Windows 11 s podporou AI ešte nikdy nebol lacnejší. Obrovská zľava, ktorá platí dnes sa týka aj balíka kancelárskych programov Office.

0

Softvér od spoločnosti Microsoft, ako sú operačné systémy Windows a kancelárske balíky Office, je známy svojou vysokou cenou. Avšak, vďaka špeciálnym zľavám na Godeal24 môžete teraz získať originálny softvér za výrazne nižšiu cenu. Pri jednorazovom nákupe, ako sú Office 2021 alebo Office 2019, môžete využiť zľavy až do 62 %.

Skvelé zľavy na produkty Microsoft sú späť

Na Godeal24 nájdete doživotné kľúče pre Office 2019 Professional Plus už za 20 €. Tento balík je ideálny pre profesionálov, ktorí potrebujú spoľahlivý a výkonný kancelársky softvér. Ak hľadáte modernejšie riešenie, Office 2021 Professional Plus ponúka pokročilé funkcie na tímovú prácu a integráciu s Microsoft Teams.

S použitím zľavového kódu GG62 môžete tento balík získať za 28,75 €, čo je skvelá ponuka pre tých, ktorí potrebujú široké spektrum nástrojov na zvýšenie produktivity.

Používate počítač Mac? Office 2019 Home and Business for Mac je teraz dostupný za 29,01 €, čo vám umožní využívať výhody kancelárskych balíkov na vašom zariadení.

Office 2021 Pro
Zdroj: Microsoft (úprava redakcie)

Office 2021 Pro s 90 % zľavou BEZ nutnosti kupónu

Windows 11 dočasne s extrémnou zľavou

Kupón: GG50

Ak už Office máte, no potrebovali by ste najnovší Windows 11, ktorý vám pravdepodobne zaručí bezproblémový upgrade na pripravovaný Windows 12, prišli ste na správne miesto.

Office + Windows = najväčšia zľava s kupónom GG62

🎫 Kupón: GG62

Najvýhodnejšie sú samozrejme balíčky, v ktorých predajca spája jednu licenciu Windows s licenciou na balíček kancelárskych programov Office. Vybrať si môžete medzi Windows 11, Windows 10, Office 2019 a Office 2021.

Špeciálne verzie pre špeciálne projekty

🎫 Kupón: GG50

Ak pracujete na špeciálnych projektoch, ktoré často vyžadujú špeciálne vybavenie, možno práve tu nájdete to, čo potrebujete. Možno je to Windows Server, možno Visual Studio 2022 a možno Visio Professional.

Špičkové programy za „pár drobných“

Nakoniec vám ešte odporučíme niekoľko vynikajúcich programov. Ashampoo PDF Pro 3 vám umožní pracovať so všetkými PDF súbormi na vysokej úrovni. Photo Commander 17 si zas poradí s úpravou fotografií.

Absolútna garancia okamžitého dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaní, obchod prevádzkuje nepretržitú podporu. Licencia by vám mala do niekoľkých minút pristáť v emailovej schránke, no ak sa tak nestane, neváhajte a kontaktujte podporu na adrese service@godeal24.com, kde vám rýchlo a profesionálne pomôžu.

O tom, aký je GoDeal24 obľúbený predajca, sa môžete presvedčiť aj v recenziách na platforme TrustPilot, kde obchod dostal 98 % hodnotenie.