Úvod Zariadenia ZEALOT S67 je skrytý klenot: Bluetooth reproduktor na leto stojí rekordne nízkych...

ZEALOT S67 je skrytý klenot: Bluetooth reproduktor na leto stojí rekordne nízkych 74 €!

Obchod Cafago uvádza fantastickú zľavu na šikovný Bluetooth reproduktor ZEALOT S67. Ponúka toho skutočne mnoho.

0
Zealot S67

Blíži sa leto, čo znamená nástup horúcich večerov. Tie mnohí z nás iste radi trávia vonku, či už niekde v parku alebo na grilovačke. Samozrejme, k takýmto aktivitám nepochybne patrí aj zábava, o ktorú sa možno postarať rôznymi spôsobmi. Jedným z nich je hudba. Tú rozhodne nespomíname len tak náhodou. Spomíname ju preto, lebo cez obchod Cafago teraz môžete získať kvalitný Bluetooth reproduktor ZEALOT S67 v parádnej 66-percentnej zľave.

ZEALOT S67

🛒 Cena: 74,39 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

ZEALOT S67 rozhodne má čo ponúknuť. Najviac zrejme poteší výkon, ktorý dosahuje až 60 W, čo znamená, že môžete rátať nielen s kvalitným, ale aj poriadne silným zvukom. Celkovo disponuje troma výstupmi pre zvuk, vďaka ktorým máte k idspozícii plnohodnotné 3D ozvučenie.

Prekvapujúce je aj zvolenie kovovej duálnej diafragmy namiesto plastovej. Tá sa stará o poskytnutie čo najvernejšej reprodukcie audia, vrátane čistých ľudských hlasov a nízkych frekvencií.

Veľkou výhodou je potom aj batéria, ktorej kapacita dosahuje až 14 400 mAh. Reproduktor tak dokáže na jedno nabitie prehrávať vaše obľúbené skladby po dobu až 40 hodín. V odpočinkovom režime (standby) potom vydrží až 290 dní. A aby toho nebolo málo, k dispozícii je aj mikrofón, takže si na zoznam aktivít môžete pridať aj nejaké to karaoke.

Pokiaľ ide o konektivitu, tá prebieha prostredníctvom Bluetooth, pričom reproduktor podporuje štandard 5.0. Možno však využiť aj AUX. A keď už sme pri tých konektoroch, konštrukcia obsahuje aj slot pre pamäťovú kartu a USB.

Toto všetko je súčasťou konšrtukcie s rozmermi 297 x 133 x 130 mm a hmotnosťou 1 700 g, čo svedčí o mimoriadne pohodlnej prenosnosti.

Reproduktor ZEALOT S67 si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago, a to za zvýhodnenú cenu len 74,39 €. Doručenie na Slovensko máte zadarmo.