Úvod Výrobcovia Samsung One UI 7: Samsung už testuje novú generáciu. Tieto modely ju dostanú...

One UI 7: Samsung už testuje novú generáciu. Tieto modely ju dostanú ako prvé

Samsung údajne zahájil testovanie novej generácie rozhrania One UI, menovite One UI 7. Aktualizácie sa majú najskôr dočkať modely z radu Galaxy S24.

0
One UI 7

Samsung ešte stále pracuje na tom, aby do čo najväčšieho počtu zariadení rozšíril One UI 6.1, teda aktuálnu verziu používateľského rozhrania so šikovnými funkciami umelej inteligencie (Galaxy AI). To ale rozhodne nie je všetko, na čom juhokórejský gigant v súvislosti so svojim softvérom pracuje. Ako píše server TECHBYTE, údajne už zahájil testovanie úplne novej generácie One UI 7.

Dôkaz o tom priniesli novinári zo SamMobile. Odhalili totiž, že na serveroch Samsungu sa objavila nová verzia firmvéru s označením S928BXXU2BXE2. To na prvý pohľad neprezrádza veľa. Bystré oči si však všimli, že v porovnaní s označením súčasnej iterácie rozhrania sa štvrté písmeno sprava zmenilo z „A“ na „B“.

One UI 7: Ktoré telefóny už Samsung testuje?

To naznačuje, že ide o veľkú aktualizáciu, teda One UI 7. Špekuluje sa, že Samsung nový softvér testuje pre modely Galaxy S24, ktoré debutovali v januári tohto roku.

Samsung údajne testuje One UI 7 pre modely Galaxy S24
Zdroj: SamMobile

Samozrejme, nie je isté, že skutočne ide o One UI 7. Je však zrejmé, že Samsung si pre svojich používateľov niečo chystá. Taktiež stojí za zmienku, že nová verzia firmvéru bola spozorovaná na európskych serveroch, takže údajné testovanie by malo prebiehať na našom území. Akonáhle sa dozvieme viac, dáme vám vedieť.

Zoznam One UI 6.1 smartfónov

V čase písania tohto článku by mala byť verzia One UI 6.1 dostupná pre nasledujúce smartfóny a tablety:

  1. Galaxy S24, S24+, S24 Ultra
  2. Galaxy S23, S23+, S23 Ultra
  3. Galaxy S22, S22+, S22 Ultra
  4. Galaxy S21, S21+, S21 Ultra
  5. Galaxy S23 FE
  6. Galaxy Z Fold5
  7. Galaxy Z Fold4
  8. Galaxy Z Fold3
  9. Galaxy Z Flip5
  10. Galaxy Z Flip4
  11. Galaxy Z Flip3
  12. Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra