Úvod Zariadenia Najlepší elektrický bicykel do 700 €: Tento model valcuje predaje, objednali ho...

Najlepší elektrický bicykel do 700 €: Tento model valcuje predaje, objednali ho už stovky ľudí!

Touroll J1 je ideálny elektrický bicykel do mesta, aj do prírody. V jeho výbave nájdete všetko, čo je potrebné.

2
Touroll J1
Zdroj: Touroll

Cyklistická sezóna už začala a spolu s jej príchodom mnohí hľadajú vhodné bicykle. Niektorí ostávajú verní klasike, iným sa zas viac hodia bicykle, ktoré ponúkajú elektrickýh pohon. Takým je aj náš dnešný tip – Touroll J1Touroll U1.

Začnime modelom Touroll J1, ktorý ponúka vynikajúci pomer ceny a výbavy.

Touroll J1
Zdroj: Touroll

Touroll J1: Ideál pre väčšinu

🛒 Cena: 699 € | 🎫 Kupón: UJGXVM | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Touroll J1 je vybavený 250 W elektromotor, vďaka čomu spĺňa všetky podmienky EÚ pre legálne používanie na slovenských komunikáciách. Vďaka jeho elektromotoru je schopný vyvinú maximálnu rýchlosť 25 km/h. Rýchlejšie, samozrejme, môžete ísť vtedy, keď mu pomôžete.

Touroll J1
Zdroj: Touroll

V jeho šasi sa skrýva 561,6 Wh lítium-iónová batéria, ktorá vás bude voziť 100 kilometrov pri asistovanom režime. Vo výbave tiež nájdete 27,5-palcové pneumatiky, 7-stupňový systém SHIMANO, predné tlmiče a LCD displej s USB portom pre nabíjanie telefónu.

Potešia aj kotúčové brzdy a jasné LED svetlo vzadu, vďaka čomu vás bude na ceste dobre vidieť. Výhodou je tiež fakt, že batériu môžete jednoducho odňať a nabiť vnútri bez toho, aby ste k zásuvke museli ťahať celý bicykel.

Touroll J1
Zdroj: Touroll

Bicykel Touroll J1 má mimoriadne pevnú konštrukciu, vďaka čomu bez problémov odvezie kohokoľvek, koho hmotnosť neprekročí 120 kg. Vhodný je pre ľudí do výšky 195 cm. Pre získanie ceny 699 € použite kupón UJGXVM.

Touroll U1
Zdroj: Touroll

Touroll U1: Ideálny do mesta na krátke trasy

🛒 Cena: 549 € | 🎫 Kupón: 4SUV4B | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Ak chcete ušetriť a vaše jazdy by boli tak či tak prevažne v meste, veľmi zaujímavou alternatívou môže byť model Touroll U129-palcovými kolesami. V jeho výbave je 13 Ah batéria, ktorá ponúka 65 km dojazd.

Touroll U1
Zdroj: Touroll

Poháňa ho rovnaký 250 W elektromotor, vo výbave už ale nájdete 21-stupňovú prevodovku. Ide tak o bicykel pre ľudí, ktorí sa nechcú spoliehať čisto na elektromotor, hoc aj to je pri tak dlhom dojazde možné.

Touroll U1
Zdroj: Touroll

Vo zvyšku výbavy je s modelom J1 takmer totožný. Má rovnako robustnú konštrukciu, vhodný je pre rovnako vysokých ľudí, akurát je lacnejší. Kúpite ho už za 549 €. Je nutné použiť kupón 4SUV4B.