Úvod Zariadenia MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať toto zariadenie. Je mimoriadne účinné...

MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať toto zariadenie. Je mimoriadne účinné a lacné

Čistič KOSGHO si teraz môžete z obchodu Tomtop zadovážiť za zvýhodnenú cenu len 117,99 eur vrátane DPH.

0

Hoci je ešte len začiatok apríla, postupne sa u nás začínajú vyskytovať vysoké teploty. To pre mnohých signalizuje blížiace sa obdobie grilovačiek, výletov, ale aj kúpania. Na vrhnutie sa do bazéna v spaľujúcich letných dňoch sa tešia mnohí z nás. A obzvlášť to platí pre tých, ktorí majú (alebo budú mať) bazén u seba doma na dvore. Presne tým je venovaný tento článok, keďže sa v ňom budeme venovať šikovnému robotickému čističu bazénov KOSGHO, ktorá je teraz dostupná za zvýhodnenú cenu len 117,99 eur. Zadovážiť si ju možno z e-shopu Tomtop.

Robotický čistič bazénov KOSGHO

🛒 Cena: 117,99 € | 🚚 Doručenie do SR: 6,66 € (sklad v DE)

Tento robotický čistič bazénov má viacero skvelých lákadiel. Samozrejme, keďže prichádza do priameho kontaktu s vodou, je úplne bezdrôtový. Nemusíte sa teda báť nečakaného skratu ani otravného rozmotávania káblov. Jeho vybalenie z krabice a následné položenie na hladinu je veľmi rýchle a jednoduché.

Pochváliť sa môže aj solídnym výkonom, ktorý zabezpečujú hneď dva motorčeky. Čistič si vďaka nim dokáže poradiť aj s väčšími nečistotami, ako sú listy z okolitých stromov, piesok či štrk.

Svoju prácu si však neodvádza len poctivo, ale aj celkom dlho. Čistič má v sebe zabudovanú 5 200 mAh batériu, ktorá zabezpečuje až 2-hodinovú prevádzku na jedno nabitie. Nabíjací proces pritom zaberie len tri až štyri hodiny.

Veľkou výhodou je aj jeho schopnosť zastaviť sa, keď sa priblíži k stene bazéna. A keď mu dôjde batéria, z vody ho môžete vytiahnuť uchopením na háčik.

Čistič KOSGHO je vhodný na použitie v bazénoch s rovným dnom. Prostredníctvom obchodu Tomtop si ho teraz môžete zadovážiť za zvýhodnenú cenu len 117,99 eur vrátane DPH. Poštovné na Slovensko stojí 6,66 eur.

>>> Kúpiť čistič bazénov KOSGHO za 117,99 eur (+ 6,66 eur) <<<