Úvod Zariadenia Creality K1C: Špičková 3D tlačiareň, ktorá vám pomôže zarábať. Takto lacná ešte...

Creality K1C: Špičková 3D tlačiareň, ktorá vám pomôže zarábať. Takto lacná ešte nebola!

Azda najlepšia 3D tlačiareň pre začiatočníkov aj pokročilých. Vďaka agresívnej cene patrí medzi to najlepšie, čo v tejto cenovej kategórii nájdete.

0
Creality K1C
Zdroj: Creality

3D tlačiareň Creality K1C bola od začiatku navrhnutá tak, aby svojimi schopnosťami konkurovala tým najlepších 3D tlačiarňam na trhu. Teda, konkuruje im perfektne, až na cenu. Tá je totiž mimoriadne nízka a mnohých konkurentov podlieza o niekoľko stoviek eur.

Creality K1C je uzavretá FDM tlačiareň s rýchlosťou až 600 mm/s. Tlačiareň ponúka celokovový hotend, vylepšený motorový systém a inovatívnu konštrukčnú dosku.

Creality K1C: Vlajková cena za extrémnu cenu

💶 Cena: 479 € | 🎫 Kupón: FFCRK1C | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Schopnosti modelu K1C ďaleko presahujú rámec PLA, preto je špeciálne optimalizovaná na použitie vlákna z uhlíkových vlákien. Práve písmeno „C“ v názve K1C označuje uhlík. Tlačiarni nerobí problém dosahovať a udržiavať teplotu až 300 stupňov Celzia. Vďaka tomu dokáže vlákno z uhlíkových vlákien nanášať mimoriadne precízne.

Creality K1C okrem toho predstavuje vhodnú voľbu nielen pre začiatočníkov, ale aj pokročilých používateľov. Ideálna je aj pre ľudí, ktorí sú úplní nováčikovia vo svete 3D tlačiarní.

Hlavné vlastnosti K1C

  • CoreXY 3D tlačiareň s maximálnou rýchlosťou tlače až 600mm/s,
  • Direct-drive Extruder s Quick-swap, tri-metalovou tryskou „Unicorn“ – s heatbreak-om so zliatiny titánu, tryska vyrobená so zliatiny medi a hrot trysky je vyrobený z tvrdenej ocele,
  • Špeciálna odoberateľná flexibilná podložka,
  • Automatická kalibrácia podložky,
  • Input Shaping – redukcia vibrácií – eliminácia tzv. ghostingu na výtlačkoch,
  • Obnovenie tlače po výpadku napájania + Filament Run-out sensor (akonáhle je nedostatok tlačovej struny, zapne sa alarm a tlač sa zastaví; tlač sa spustí, ak sa nanovo zasunie nová tlačová struna),
  • Softvér: slicer pre PC: Creality Print a pre kontrolu a monitorovanie tlače slúži Creality Cloud APP/WEB,
  • Monitorovanie tlače a vytváranie tzv. Timelaps videí pomocou zabudovanej AI Kamery, ktorá Vám taktiež počas tlače detekuje chyby ako “Spaghetti detection” alebo detekcia cudzích telies.

Creality K1C: Cena a dostupnosť

Zatiaľ čo sa na Slovensku táto tlačiareň predáva za cenu od 550 € vyššie, náš partner TomTop ju predáva výrazne lacnejšie. Vaša môže byť už za 479 €, pričom domov vám príde do niekoľkých dní. Nachádza sa totiž v európskom sklade, odkiaľ na Slovensko docestuje veľmi rýchlo.

Ak chcete dosiahnuť takto nízku cenu, nezabudnite použiť kupón FFCRK1C.