Úvod Zariadenia Bezpečnosť za pár eur: Tieto bezpečnostné kamery teraz kúpite extrémne výhodne

Bezpečnosť za pár eur: Tieto bezpečnostné kamery teraz kúpite extrémne výhodne

Bezpečnostné kamery sú v dnešnej dobe finančne dostupné produkty. Xiaomi má fantastickú ponuku.

0

V posledných rokoch sa bezpečnostné kamery, tzv. IP kamery, stali bežnou súčasťou mnohých domácností. Predstavujú jednoduchý a cenovo dostupný spôsob, ako sledovať svoj dom prakticky odkiaľkoľvek. Na ich bezproblémový chod im stačí Wi-Fi a na sledovanie telefón. Na výber je pritom mnoho modelov, ako najdostupnejšia sa javí ponuka od Xiaomi.

Xiaomi kamery: Ideálne riešenie pre väčšinu domácností

Či už hľadáte kameru do detskej izby na sledovanie svojej ratolesti, alebo chcete mať pod kontrolou vchod do domu či bytu alebo záhradu, Xiaomi má riešenie pre všetky prípady.

Xiaomi BW400 Pro
Najšikovnejšia vonkajšia kamera od Xiaomi, model BW400 Pro. Nabíja sa sama prostredníctvom solárneho panelu. Zdroj: Xiaomi

V ponuke totiž nájdete riešenie pre interiér aj exteriér. Nechýbajú im funkcie ako nočné videnie, technológia rozpoznávania osôb a dokonca aj 360-stupňové otáčanie. Vďaka AI dokážu rozpoznať ľudí, posielať vám notifikácie a varovať pred pohybom, ktorý nie je bežný.

TIP: Xiaomi kamery pripojíte cez aplikáciu Xiaomi Home. Dostupná je pre Android aj iOS.

Nainštalovať takúto kameru zvládne skutočne každý. Vo väčšine prípadov ide len o zapojenie do siete (v jednom nie je potrebné ani to), pripojiť si ju v aplikácii a môžete začať.

Nižšie nájdete zoznam našich najobľúbenejších modelov:

Práve poslednú kameru zo zoznamu sme mali nedávno v recenzii. Xiaomi vyššiu cenu ospravedlňuje tým, že je kamera vybavená solárnym panelom. Na jej prevádzku tak nepotrebujete pripojenie k sieti. Stačí Wi-Fi a energiu si vyrobí sama. Ideálna je tak na záhrady, staršie domy a prakticky kamkoľvek, kde chytí Wi-Fi signál.